Brute levertrap maakt mogelijk einde aan carrière sexy MMA-vechtster MMA Nieuws
MMA Nieuws

Brute levertrap maakt mogelijk einde aan carrière sexy MMA-vechtster

Brute levertrap maakt mogelijk einde aan carrière sexy MMA-vechtster
Brute levertrap maakt mogelijk einde aan carrière sexy MMA-vechtster

Gina Mazany heeft de UFC-carrière van Rachael Ostovich mogelijk beëindigd met een leverkick. Zondagochtend kreeg de mooie Hawaiiaanse het flink te verduren in Las Vegas.

Eerder verklaarde Rachael Ostovich dat bij een verlies tegen Gina Mazany zij de MMA-handschoenen op zou hangen. Of het de goden verzoeken was of pure pech, maar Ostovich ging neer en hard. Mazany raakte Ostovich bij verrassing met een stevige trap op de lever.

De vertragende werking van een dergelijke trap veroorzaakt dat een vechter ineens in elkaar zakt. De pijn is ondragelijk, maar ebt in de meeste gevallen na een aantal minuten weer weg. Toch veroorzaakt het een flink ongemak waardoor doorvechten onmogelijk is.

Ik kom terug

Ostovich die geen gemakkelijke tijd achter de rug heeft. Wilde met de wedstrijd tegen Mazany een terugkeer claimen. Of dit er inzit valt te bezien. Zij verloor haar laatste twee gevechten onder andere tegen Paige VanZant.

Na de wedstrijd poste Ostovich een video waarop zij haar gehavende gezicht laat zien. In de video bedankt de vechtster haar fans voor de steun. Ook zegt zij dat haar blessures wel mee vallen. Ze sluit af door te zeggen ,,Ik kom terug."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws