? | Kleinzoon Muhammad Ali slaat rivaal 'KO'! Gebroken kaak Boks Nieuws
Boks Nieuws

? | Kleinzoon Muhammad Ali slaat rivaal 'KO'! Gebroken kaak

? | Kleinzoon Muhammad Ali slaat rivaal 'KO'! Gebroken kaak

Ali Walsh herbeleeft de herinneringen van grootvader en bokslegende Muhammad Ali. Afgelopen weekend sloeg Walsh zijn tegenstander knockout binnen 2 ronden.

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie van de legendarische inmiddels overleden Muhammad Ali is bekend. De kleinzoon van de legendarische bokser, Ali Walsh, versloeg Reyes Sanchez in slechts twee ronden in de Pechanga Arena in San Diego, Californië.

Walsh raakte Sanchez met een linkse hoek in de tweede ronde toen hij zijn ongeslagen professionele boksrecord uitbreidde naar 6-0 sinds zijn boksdebuut in augustus vorig jaar. Het was de tweede keer dat de twee tegenover elkaar stonden. Ze hadden eerder in december gevochten.

Gebroken kaak

Destijds werd Walsh bij meerderheidsbesluit tot winnaar uitgeroepen, maar hij was niet helemaal tevreden met zijn algehele prestaties. De rematch van het paar vond plaats op de undercard van Emanuel Navarette's vedergewicht titelverdediging tegen Eduardo Baez.

,,Ik voel me geweldig. Dit is een speciale overwinning omdat het natuurlijk een rematch was. Het was alles waar ik naar toe heb gewerkt", zei Walsh na afloop. Het toeval wil dat het gevecht werd gehouden op dezelfde locatie waar Walsh's grootvader zijn kaak brak door een stoot van Ken Norton in hun klassieker uit 1973.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws