'Vechten in het bloed!' Muhammad Ali's kleinzoon maakt MMA-debuut
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Vechten in het bloed!’ Muhammad Ali’s kleinzoon maakt MMA-debuut

‘Vechten in het bloed!’ Muhammad Ali’s kleinzoon maakt MMA-debuut

'Vechten in het bloed!' Muhammad Ali's kleinzoon maakt MMA-debuut

Biaggio Ali Walsh, de kleinzoon van bokslegende Muhammad Ali, zal vandaag vrijdag 3 juni zijn MMA-debuut maken op het Rumble Under the Rims-event van Fusion Fight League.

Ali Walsh maakt vandaag eerste wandeling naar de MMA-kooi tijdens Rumble Under the Rims van Fusion Fight League. Zijn broer, Nico Ali Walsh, trad al eerder in de voetsporen van zijn grootvader. Nico vecht als een professionele bokser en is ongeslagen gebleven in zijn eerste vijf gevechten als middengewicht. Hij wordt getraind door de trainer van Tyson Fury, Sugarhill Steward.

Biaggio heeft een atletische achtergrond en heeft eerder gevoetbald voordat hij zijn roeping voor MMA vond. De 23-jarige is enthousiast om de overstap te maken en voelt zich positief over zijn nieuwe stap.

Kleinzoon van Muhammad Ali gepland voor MMA-debuut

,,Ik heb er zin in en zal mijn beste beentje voor zetten zegt Biaggio. Mijn opa zou trots zijn te zien dat zijn kleinzoons de vechtsport in zijn gegaan. Het vechten zit in ons bloed.” Als kleinzoon van wijlen de grote Muhammad Ali erkent hij de rol van boksen in zijn opvoeding.

,,Door het boksen kwam het besef dat ik als staande vechter beter uit de voeten kan. Dat zegt niet dat ik een tegenstander niet op de grond zou kunnen verslaan. Ik zal laten zien dat ik ook daar goed ben. Ik verwacht dan ook te winnen”, aldus Biaggio die uitkijkt naar zijn debuut.

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page