'Ik wil Floyd!' De La Hoya (48) daagt Mayweather uit Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik wil Floyd!' De La Hoya (48) daagt Mayweather uit

'Ik wil Floyd!' De La Hoya (48) daagt Mayweather uit

Oscar De La Hoya was van plan om dit jaar te vechten, maar COVID-19 gooide roet in het eten. De Golden Boy is nog steeds vastbesloten om volgend jaar terug te keren naar de ring, en het gevecht dat hij het liefste wil is tegen Floyd Mayweather.

TMZ Sports sprak met de 48-jarige De La Hoya. De website vroeg de voormalige bokskampioen naar zijn toekomstige plannen in de ring. ,,In Januari ga ik weer trainen en me eerst mentaal voorbereiden. Maar ik wil weer boksen, mogelijk tijdens Cinco De Mayo (5 mei. Red)."

Al eerder tegen Mayweather gevechten

,,Persoonlijk ben ik op dit moment niet gemotiveerd vanwege de COVID. Ik was eigenlijk in uitstekende vorm en toen trof COVID me, dus mijn moreel is op dit moment een beetje laag in termen van persoonlijk vechten in de ring", zegt De La Hoya (lees verder onder video).

De La Hoya stond gepland om in september te vechten tegen de 44-jarige MMA-legende Vitor Belfort … maar kreeg COVID slechts enkele dagen voor het gevecht, waardoor hij zich moest terugtrekken.

Nu richt De La Hoya zich dus op legende Mayweather. ,,Het is waarschijnlijk het grootste gevecht dat je vandaag kunt zien. De La Hoya vertelde eerder dat hij Mayweather $ 100 miljoen zou bieden voor het gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws