'Fuck deze shit!' Woedeaanval Joshua na verlies tegen Usyk (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Fuck deze shit!' Woedeaanval Joshua na verlies tegen Usyk (video)

'Fuck deze shit!' Woedeaanval Joshua na verlies tegen Usyk (video)

Anthony Joshua was zo pissed off na zijn verlies tegen Oleksandr Usyk dat hij niet te genieten was voordat hij de ring verliet. Niks en niemand werd gespaard in de woedeaanval van het Britse boksicoon.

Het tweede verlies tegen Usyk ging Joshua niet in de koude kleren zitten. De twee vochten eerder vandaag een rematch uit in Jeddah, Saoedie-Arabië. Dat liep echter niet zoals gepland voor de bokslegende. Toen Vasyl Lomachenko probeerde Joshua te kalmeren schoot deze it zijn slof.

,,Fuck deze shit, het goede boksen had moeten winnen", zei Joshua zichtbaar pissed off. Toen hij de ring uit wilde stappen probeerde een official Joshua rustig te krijgen. De man zijn arm werd weggeslagen door de voormalige bokskampioen.

Voor Usyk betekent de winst op Joshua vrijwel zeker een gevecht tegen nog een Brits boksicoon Tyson Fury. Deze gaf al aan dat hij Usyk een lesje wil leren in de ring. Overigens noemde Fury zowel Joshua en Usyk een stelletje niksnutten die als boksers niets voorstellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws