Vechtbeest! Cris Cyborg wint boksdebuut (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Vechtbeest! Cris Cyborg wint boksdebuut (video)

Vechtbeest! Cris Cyborg wint boksdebuut (video)

Cris Cyborg werkte acht ronden lang om van Simone Silva te winnen in haar eerste keer in een boksring vandaag tijdens Fight Music Show 2 in Curitiba, Brazilië.

De regerend Bellator kampioen vedergewicht, Cyborg heeft 20 knock-outs in 26 MMA-overwinningen op weg naar titeloverwinningen in de UFC, Strikeforce en Invicta FC. De Braziliaanse is een echt vechtbeest en er werd verwacht dat zij dwars door Silva zou lopen in de boksring.

Geen knock-out

Silva zat nog in een medische schorsing van 60 dagen na verlies via knock-out in Texas afgelopen augustus. Dus werd verwacht dat Cyborg voor de KO zou proberen te gaan. Deze viel echter niet doordat Silva flink tegenstand bood.

Of Cyborg echt als prof wordt aangemerkt valt nog te bezien. De officiele bokscommissie OBBoxe weigerde toezicht te houden op de wedstrijd. Dus werd er een beroep gedaan op Associação Paranaense de Lutas wordt om alleen die wedstrijd te begeleiden. Uiteindelijk won Cyborg via unaniem besluit. Scores werden niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws