CECILIA BRÆKHUS: 'Gevecht tegen Katie Taylor grootste ooit' Boks Nieuws
Boks Nieuws

CECILIA BRÆKHUS: 'Gevecht tegen Katie Taylor grootste ooit'

CECILIA BRÆKHUS: 'Gevecht tegen Katie Taylor grootste ooit'
CECILIA BRÆKHUS: 'Gevecht tegen Katie Taylor grootste ooit'

Een overwinning op Jessica McCaskill op zaterdagavond en Taylor die Delfine Persoon verslaat op 22 augustus. Zou het recept zijn voor het grootste gevecht ooit.

Zo zegt Cecilia Brækhus, die een gevecht tegen Katie Taylor wel ziet zitten. Maar dan moet zij dit weekend wel eerst langs Jessica McCaskill zien te komen.

Brækhus verdedigt haar weltergewicht titel zaterdag tegen McCaskill. Een overwinning en Brækhus zal Joe Louis 'record van 25 opeenvolgende titelverdedigingen breken.

Megagevecht

Een overwinning op McCaskill, en Brækhus zou het opnemen tegen de winnaar van de rematch op 22 augustus tussen Katie Taylor en Delfine Persoon. "Oh, zeker, ja", zegt Brækhus over een megagevecht tussen haarzelf en Taylor. "Dat zou het grootste gevecht in het dames boksen zijn.

Natuurlijk wil McCaskill niets liever dan spelbreker zijn voor de ambitie van Brækhus en zelf een rematch opzetten met Taylor. "Ik wil hierna groter en beter terug komen. Dit is slechts één uitdaging, en als ik hier voorbij kom, heb ik iets nodig dat me echt zal uitdagen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws