? SUKKEL: Vechter ziet 10.000 aan zijn neus voorbij gaan MMA Nieuws
MMA Nieuws

? SUKKEL: Vechter ziet 10.000 aan zijn neus voorbij gaan

? SUKKEL: Vechter ziet 10.000 aan zijn neus voorbij gaan

Fouten maken kan, maar een $10.000 fout is toch wel heel slordig. Tijdens een snoeihard 8-man toernooi op de Xtreme Fight Night 367 show van afgelopen vrijdag 7 augustus in Tulsa, Oklahoma werd er flink geblunderd.

Demoreo Dennis schopte het tot de finale wedstrijd, het spande er om want het kwam aan op een split decision van de jury. En daar zijn vechter over het algemeen geen fan van. "Laat het nooit aan de jury" is dan ook het devies.

Foutje bedankt

Over het algemeen zijn vooral zwaargewicht knokkers op zoek naar die knock-out, geen fouten en vergissingen van de jury mogelijk. Maar even terug naar vrijdag, Demoreo Dennis werd uitgeroepen tot de winnaar. Maar ho effe….

De ringspeaker bleek zich te hebben vergist, ehhh ahummm ik las het niet goed voor maar Rob Morrow is de winnaar. De handjes in de lucht van Demoreo Dennis zakte vol teleurstelling rap naar beneden. Volgende keer maar een andere mindere sukkelige ringspeaker lijkt ons …..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws