Boksicoon Cecilia Brækhus wil Katie Taylor na winst in Monaco Nieuws
Nieuws

Boksicoon Cecilia Brækhus wil Katie Taylor na winst in Monaco

Boksicoon Cecilia Brækhus wil Katie Taylor na winst in Monaco
Boksicoon Cecilia Brækhus wil Katie Taylor na winst in Monaco

Het Noorse boksicoon Cecilia Brækhus kwam als overwinnaar uit de ontmoeting met Argentijnse Victoria Bustos in het Casino de salle medicine in Monaco op zaterdag.

De bokskoningin won de strijd om haar weltergewicht titels duidelijk op punten, 99-91, 98-92, 98-92. Brækhus won dan wel met uitstekende cijfers, maar Victoria Bustos maakte grote indruk op de Noorse boksster.

"Je krijgt gewoon veel respect voor je tegenstander. Ze had het gewoon kunnen opgeven. Om haar tot op de laatste seconde te laten vechten en vechten, heeft ze daar al mijn respect voor, "zegt Brækhus.

Op naar Katie Taylor

De wedstrijd vond plaats voor een publiek van ongeveer 300 mensen, die zagen dat Brækhus van begin tot einde veel meer opviel dan haar tegenstander.

Velen hebben de hoop op een geweldige ontmoeting tussen Cecilia Brækhus en de Ierse Katie Taylor, die nu beiden boksen onder Eddie Hearn bij Matchroom Boxing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws