Bokskampioen Tyson Fury weigert te vechten:'Ik doe het niet' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskampioen Tyson Fury weigert te vechten:'Ik doe het niet'

Bokskampioen Tyson Fury weigert te vechten:'Ik doe het niet'
Bokskampioen Tyson Fury weigert te vechten:'Ik doe het niet'

Tyson Fury, "Ik denk niet dat ik gemotiveerd zou kunnen raken om zonder een menigte te vechten". Tyson Fury vond het raar toen hij zag hoe UFC 249 plaatsvond in een lege arena.

Die MMA-wedstrijden deden de WBC-zwaargewichtkampioen meer denken aan sparring-sessies dan aan gevechten die tellen. Fury begrijpt volledig waarom menigten tot nader order geen live sportevenementen kunnen bijwonen, maar hij is niet geïnteresseerd in boksen in een lege ruimte.

Ik weiger punt uit

Als hem werd aangeboden om tegen Deontay Wilder of een andere tegenstander zonder publiek te vechten, zou Fury het weigeren en wachten tot fans konden komen. "Ik denk niet dat ik gemotiveerd kan raken om het te doen, eerlijk gezegd," zei Fury in een interview met Kugan Cassius van IFL TV.

"Omdat het net zou zijn alsof je in de sportschool bent, niet echt, geen echte gebeurtenis. En je kunt niet het zwaargewichtkampioenschap van de wereld houden zonder live publiek. Ik denk gewoon niet dat het werkt. Niet voor het geld, want naast geld heb ik al veel geld verdiend. Je weet dat ik het heb."

Kans ontnemen

"En al deze boksers die boksen, hebben al veel geld verdiend. Dus, weet je, ik denk dat het het publiek gewoon een enorme kans zou ontnemen om live te gaan kijken. Dus ik ben er niet helemaal voor. Maar dat is slechts mijn mening over mij persoonlijk. Als ik een aanbod krijg om achter gesloten deuren te vechten, doe ik het niet. En dat is het."

De rematch van Fury met Wilder op 22 februari trok een capaciteit van 15.816 bezoekers naar de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas en genereerde iets meer dan $ 16,9 miljoen aan ticket inkomsten. Fury versloeg Wilder tweemaal.. De laatste keer door technische knock-out in de zevende ronde. Toen Wilder's co-trainer, Mark Breland, de handdoek in de ring gooide.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws