Bellator MMA tekent bantamgewicht veteraan Matheus Mattos MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator MMA tekent bantamgewicht veteraan Matheus Mattos

Bellator MMA tekent bantamgewicht veteraan Matheus Mattos
Bellator MMA tekent bantamgewicht veteraan Matheus Mattos

Matheus Mattos is het nieuwste lid van het Pitbull Brothers-team dat bij Bellator tekent. Bellator heeft het promotiedebuut van Mattos nog niet gepland.

De Braziliaanse bantamgewicht nam deel aan het vierde seizoen van The Ultimate Fighter: Brazil in 2015 en vocht onder de vlag van ACB en Jungle Fight. Mattos heeft slechts één keer verloren in 14 professionele wedstrijden, tegen huidig UFC-vechter Petr Yan in Rusland.

"Het is het hoogtepunt van een 12-jarige carrière MMA", zegt Mattos. “Ik ben verhuisd naar Natal, heb een nieuw huis en een nieuw team. Ik train ik met Patricio Frere, de beste vechter in de geschiedenis van Bellator. Patricky is ook iemand waar ik naar opkijk. "

Altijd gewild

"Dit is de kans van je leven, de kans waar ik op heb gewacht en me op voorbereid", zei Mattos, die deze week 28 wordt. "Nu voel ik me bereid om deel uit te maken van zo'n grote organisatie", zei Mattos.

"Zowel fysiek als mentaal ben ik beter dan ooit na alles wat ik heb meegemaakt. Ik was 10-0 in Brazilië en ging naar ACB, een van de moeilijkste plekken om te vechten. Ik had het beste gevecht van het jaar in 2018 en voel me klaar om nu deel uit te maken van Bellator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws