Boksicoon Butterbean (53) daagt Jake Paul uit: 'In beste vorm ooit' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksicoon Butterbean (53) daagt Jake Paul uit: 'In beste vorm ooit'

Boksicoon Butterbean (53) daagt Jake Paul uit: 'In beste vorm ooit'

Eric 'Butterbean' Esch kijkt naar een laatste terugkeer naar de ring met Jake Paul in het vizier van de bokslegende nadat hij op 55-jarige leeftijd in zijn "beste vorm ooit" is. De voormalige zwaargewicht is sinds 2013 met pensioen uit de vechtgame, maar kijkt uit naar een terugkeer naar de ring volgend jaar.

inmiddels werkt Butterbean samen met ex-WWE-ster Diamond Dallas Page, die zijn eigen yogabedrijf heeft. Het lijkt erop dat Butterbean veel van zijn overgewicht heeft verloren welke ontstond nadat hij zijn handschoenen had opgehangen.

Ik ben er klaar voor

Butterbean ging naar sociale media en zei: "Ik ben aan het vechten tegen mijn gewicht. Je zult naar mijn podcast moeten luisteren om erachter te komen hoeveel ik precies ben afgevallen, maar ik heb dit al meer dan 20 jaar niet gewogen, dus dat geeft je een idee." Lees verder onder video.

,,De grote aankondiging is dat ik nog een laatste gevecht ga voeren. Het zal over een jaar zijn. Jake Paul, als je er klaar voor bent, ben ik hier voor jou, mijn vriend. Laten we beginnen, ik en jij Jake Paul .

,,Ik wed dat het een geweldig gevecht zou zijn. Nadat je hebt gezegd wat je over mij in het tijdschrift hebt gezegd, ben ik klaar om met je te vechten. Ben je er klaar voor? Ik denk het niet." Of Jake Paul op het aanbod ingaat lijkt niet waarschijnlijk. Deze aast op gevechten met huidige topsterren zoals Conor McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws