🎥 Kleinzoon boksheld krijgt pak slaag van Hiphop artiest! 'Opa's erfenis voortzetten mislukt' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Kleinzoon boksheld krijgt pak slaag van Hiphop artiest! 'Opa's erfenis voortzetten mislukt'

🎥 Kleinzoon boksheld krijgt pak slaag van Hiphop artiest! 'Opa's erfenis voortzetten mislukt'

Gisteravond leed Nico Ali Walsh, de kleinzoon van boksheld Muhammad Ali, zijn eerste nederlaag als professionele bokser.

De getalenteerde Nico Ali Walsh keerde terug naar de boksring tegenover Sona Akale, een professionele bokser met een record van 8 overwinningen en 1 nederlaag, en tevens een artiest in de kleine hiphopscene. Hoewel Ali Walsh als favoriet de wedstrijd inging, had Akale andere plannen. De hip-hop artiest aarzelde niet om druk uit te oefenen op Muhammad Ali's kleinzoon en deed dat voor het grootste deel van hun zesronde gevecht.

Hoewel de twee een geweldige show opvoerden voor de fans, was het Akale die de goedkeuring van de juryleden kreeg. Hij liep weg met een meerderheid beslissingsoverwinning en werd trots de eerste persoon die Muhammad Ali's kleinzoon een nederlaag in de boksring toebracht.

Nico Ali Walsh heeft geen interesse in een gevecht met Jake Paul

Hoewel Jake Paul momenteel een van de grootste attracties lijkt te zijn in de bokswereld, heeft Nico Ali Walsh geen interesse om tegen hem te vechten, zelfs als dat hem veel geld zou kunnen opleveren. De 23-jarige is vastbesloten om zijn naam te vestigen in de bokssport en wil zich blijven richten op gevechten tegen legitieme professionele boksers.

Tijdens een exclusief interview met Mirror sprak de kleinzoon van Muhammad Ali over hoe hij de erfenis van zijn grootvader wil voortzetten. Hij zei: "Ik wil een carrière voor mezelf opbouwen, ik wil de erfenis van mijn grootvader in het boksen voortzetten en tegelijkertijd mijn eigen weg banen. Ik voel dat, zonder gebrek aan respect voor hem, zodra je tegen iemand van dat kaliber vecht, je vaak in die categorie wordt geplaatst."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws