🎥 Floyd Mayweather speelt met ex MMA-vechter Aaron Chalmers in bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Floyd Mayweather speelt met ex MMA-vechter Aaron Chalmers in bokswedstrijd

🎥 Floyd Mayweather speelt met ex MMA-vechter Aaron Chalmers in bokswedstrijd

Floyd Mayweather bokste zich zoals verwacht dwars door Aaron Chalmers heen tijdens hun oefenwedstrijd gisteravond in The O2, Londen.

Een dag nadat hij 46 jaar oud was geworden, schitterde Floyd Mayweather in zijn eerste oefenwedstrijd van 2023. Echter was de zaal niet helemaal gevuld en bleven er een paa duizend stoelen leeg. De legendarische bokser domineerde e MMA-vechter en realityster Chalmers gedurende acht ronden.

Er werd geen officiële winnaar aangekondigd omdat het gevecht niet werd goedgekeurd door de Britse Boksbond. "Money" vermaakte zich zaterdag ook duidelijk in de ring, toen hij tussen de vijfde en zesde ronde in zijn hoek danste en Chalmers laat in het gevecht begon uit te schelden.

Bokslegende Floyd Mayweather krijgt zalen niet meer vol

Op een bepaald moment in de zesde ronde zei Mayweather: "Dit is zo gemakkelijk" tegen zijn tegenstander. Dit was het vierde oefengevecht van Mayweather in het afgelopen jaar en de zesde sinds 2018. Hij scoorde knock-outoverwinningen in september en november nadat hij afgelopen mei het hele duel had gewonnen met Don Moore. Zijn meest opvallende optreden was tegen YouTube-ster Logan Paul in juni 2021.

Chalmers, die beroemd werd als castlid van de Britse realityshow "Geordie Shore", staat nu 1-0 als professionele bokser na zijn debuut vorig jaar. Hij heeft een record van 5-2 in MMA en nam tussen 2018 en 2020 vier keer deel bij Bellator, goed voor een score van 2-2. Chalmers stopte in 2021 metMMA. Mayweather stopte in 2017 met profcompetitie nadat hij zijn 50e overwinning had behaald in een megagevecht met UFC-ster Conor McGregor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws