Vechtexpert pakt inbreker stevig aan! 'Train Jiu-jitsu, dat redt levens' Ander Nieuws
Ander Nieuws

Vechtexpert pakt inbreker stevig aan! 'Train Jiu-jitsu, dat redt levens'

Vechtexpert pakt inbreker stevig aan! 'Train Jiu-jitsu, dat redt levens'

Third Guevara, een BJJ zwarte bander onder Tom DeBlass en hoofdinstructeur van Rizal Jiu-Jitsu in Manilla, Filippijnen, herinnerde zich de keer dat hij een inbreker in zijn huis betrapte.

Third kwam meteen in actie en aarzelde niet om de indringer uit te schakelen en te neutraliseren en heeft een boodschap voor mensen die zich willen leren verdedigen. “Dit gebeurde 3 jaar geleden. Ging naar buiten om iets te kopen, 5 minuten nadat ik een inbreker binnen had gevonden. Kwam mijn instinct ik pakte hem vast met zijn armen bekneld, sleepte hem naar buiten en nam hem in een wurggreep", zegt Third.

Train Jiujitsu, dat redt levens

"Hij werd wakker en probeerde nog steeds te rennen, wurgde hem voor de tweede keer en drukte hem vast met een schouderklem en knie bij de nek (niet vol gewicht, net genoeg om hem tegen te houden). Zei hem dat hij gewoon moest stoppen met zich te verzetten, want hij kon nergens heen. Ik hield hem ongeveer 20-30 minuten vast totdat de politie arriveerde. Sluit altijd uw deuren mensen! En train Jiu jitsu, dat redt levens!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws