πŸŽ₯ Pak slaag! Waarom je geen Jiu-Jitsu getrainde uitsmijter moet uitdagen Ander Nieuws
Ander Nieuws

πŸŽ₯ Pak slaag! Waarom je geen Jiu-Jitsu getrainde uitsmijter moet uitdagen

πŸŽ₯ Pak slaag! Waarom je geen Jiu-Jitsu getrainde uitsmijter moet uitdagen

Jiu-Jitsu is een van de meest effectieve vechtsporten ter wereld en het is een veeleisende discipline die veel focus vereist. Een uitdager kwam daar op hardhandige wijze tegen.

Een van de belangrijkste factoren waarom je nooit een uitsmijter die getraind is in Jiu-Jitsu moet aanvallen, is dat hij veel meer ervaring heeft dan een ongetraind iemand. Een jongeman kwam daar achter toen hij zijn krachten wilde meten.

De jongen leek hardleers terwijl omstanders hem toch echt aangaven niet te ver te gaan. Maar dat was tegen dovemansoren gezegd, voordat hij het wist was hij compleet gedemobiliseerd.

Door de vele verschillende technieken die in Jiu-Jitsu worden gebruikt, kunnen Jiu-Jitsu-trainers hun studenten een veelheid aan verschillende situaties aanleren. Zij kunnen hun studenten leren hoe ze kunnen reageren op aanvallen, hoe ze zich kunnen verdedigen en hoe ze het beste kunnen reageren op situaties waarin ze zich in gevaar bevinden.

113 claps
13 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws