πŸŽ₯ Testo boy met grote bek afgestraft door vrouwelijke Jiu-Jitsu expert! Seksisme wint nooit Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Testo boy met grote bek afgestraft door vrouwelijke Jiu-Jitsu expert! Seksisme wint nooit

πŸŽ₯ Testo boy met grote bek afgestraft door vrouwelijke Jiu-Jitsu expert! Seksisme wint nooit

Een vent met een grote muil moest zijn meerdere erkennen in een vrouwelijke Jiu-Jitsu expert die letterlijk de vloer met hem aanveegde.

Het maakt niet uit hoe vaak een video viraal gaat of te zien is, er zullen ook mannen zijn die nooit hebben getraind en het vermogen om vrouwen die aan Braziliaans Jiu-Jitsu doen, overschatten. Om de een of andere reden kunnen hun oerhersenen, die uitsluitend werken op Monster-energiedrankjes en testosteron, niet doorgronden dat iemand met techniek hun mannelijkheid zou kunnen overwinnen.

Wil je mijn afwas doen?

De laatste persoon die tot deze gedachtegang kwam, was een man die een BJJ-sportschool binnenging, de vrouw waar hij tegenover stond uitdaagde en seksistische opmerkingen maakte. De prijs die hij hiervoor betaalde? Knock-out gaan voor de hele Twitter-wereld om te zien.

Alsof dat nog niet genoeg was, sprong de man op alsof iemand zijn motoren startte, nu proberend de man te bevechten die hem hielp wakker te worden, om weer in de wurggreep te komen en in het rond te slaan. Sommige mensen leren het nooit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws