🎥 Jiu-Jitsu expert pakt Baby ontvoerder aan! 'Paniek in het park' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Jiu-Jitsu expert pakt Baby ontvoerder aan! 'Paniek in het park'

🎥 Jiu-Jitsu expert pakt Baby ontvoerder aan! 'Paniek in het park'

Brain Kemsley wandelde met zijn vriendin in het Madison Square Park in Manhattan toen hij ophef zag. Een man probeerde de kinderwagen van een vrouw mee te nemen.

De moeder, die ook nog een ander kind bij zich had, smeekte de man om te stoppen, maar hij ging gewoon door met proberen het kind mee te nemen. "Hij zei dingen als 'Hoe weet je dat het haar baby is, misschien is het wel mijn baby'".

Toen de situatie escaleerde, ging Kemsley in actie. In de opnames is te zien hoe hij zijn Jiu Jitsu skills gebruikte om de man op de grond te krijgen, terwijl de mensen in het park schreeuwden.

Jiu Jitsu'er pakt baby ontvoerder aan

"Ik heb hem neergehaald en ik hield hem vast. Ik hield hem zo dat hij niet kon bewegen", zei Kemsly. "Het was duidelijk dat we deze man niet zomaar konden laten gaan".

Kemsley noemt zijn jaren van Jiu Jitsu training als de reden waarom in actie kon komen. "Het stond me toe om een sterke, woedende volwassene te controleren als was het een baby".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws