Kickbokser KO't rivaal met wrede vliegende knie op staredown! Nare actie' Ander Nieuws
Ander Nieuws

Kickbokser KO't rivaal met wrede vliegende knie op staredown! Nare actie'

Kickbokser KO't rivaal met wrede vliegende knie op staredown! Nare actie'

Twee Wit-Russische kickboksers konden niet wachten om in de ring in te komen voordat hun rivaliteit explodeerde bij de weging. Waarbij een van de twee zijn tegenstander knock-out sloeg met een waanzinnige vliegende knie.

De weging voorafgaand in Minsk was bedoeld om beide vechters te zien poseren voor een foto en een traditionele stare-down. Maar een van de twee werd compleet verrast door de wrede aanval van zijn tegenstander die een vliegende knie inzette.

De beveiligers hadden hun handen vol aan de vechters

Dat de boel escaleerde en de vlam in de pan schoot mag duidelijk zijn. De beveiligers hadden er hun handen vol aan om de gemoederen te kalmeren. Maar het slachtoffer van de brute aanval stond op en sloeg een van de beveiligingsmedewerkers.

Verbluffend genoeg leken de andere vechters die toekeken volkomen onaangedaan door de verbazingwekkende aanval. De namen van de vechters werden niet openbaar gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws