'Beginnersfout!' UFC-kampioen flikkert uit MMA-kooi tijdens training (video) Ander Nieuws
Ander Nieuws

'Beginnersfout!' UFC-kampioen flikkert uit MMA-kooi tijdens training (video)

'Beginnersfout!' UFC-kampioen flikkert uit MMA-kooi tijdens training (video)

Frankie Edgar bracht flink wat tijd door in de UFC-achthoek tijdens zijn illustere carrière, maar dat betekent niet dat hij niet zo nu en dan vatbaar is voor fouten.

De voormalige UFC-lichtgewicht kampioen, die afgelopen november aankondigde te stoppen met actieve competitie, plaatste maandag een video op zijn Instagram-account waarin hij een recent ongeluk liet zien dat hij had doorstaan tijdens een training met een andere vechter.

De video laat zien hoe Edgar achteruit vecht tijdens een sparring sessie, maar in plaats van de kooi te raken, tuimelt hij naar buiten en valt in plaats daarvan op de grond. "Meer dan 18 jaar in het spel en ik maak nog steeds beginnersfouten", schreef Edgar.

Frankie Edgar valt uit MMA kooi tijdens training

"Vergeten de deur van de kooi op slot te doen toen ik Mark Gray aan het trainen was en boem! Ik verwachtte de kooi op mijn rug te voelen, maar in plaats daarvan landde ik met mijn hoofd op de vloer. Gelukkig lagen er rubberen matten op de vloer. Toch opgestaan en de sessie beëindigd, we hebben gevechten om te winnen!"

Het is duidelijk dat Edgar lichamelijk in orde was na het incident, hoewel zijn trots misschien een deuk heeft opgelopen door zijn val uit de kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws