Wedden op Vechtsporten hoe doe je dat? - Vechtsport Info
Home / WEDDEN OP VECHTSPORTEN / Wedden op Vechtsporten hoe doe je dat?

Wedden op Vechtsporten hoe doe je dat?

Wedden op vechtsport is al zo oud als de weg naar Rome, maar hoe doe je dat en waar?

Al in de tijd van bijvoorbeeld de Romeinen werd er flink gegokt op vechtsport, neem de gladiatoren als voorbeeld. De goudstukken vlogen van links naar rechts en men zette in op zijn of haar favoriete vechter. In de tegenwoordige tijd wordt er ook flink gegokt op vechtsporten zoals boksen, MMA, Kickboks wedstrijden en noem maar op.

Wedden op Boksen

Al in de jaren twintig werd er flink ingezet op wedden op boks wedstrijden, vaak werden deze illegaal georganiseerd en vond deze plaats in schimmige omgevingen. Echter in de opvolgende jaren weer het gokken op boksen steeds populairder, en namen de partijen een professioneler karakter aan. Zo werd er in de begin dagen alleen gegokt op de uitkomst van de partij, nu kan men zelfs gokken op hoevaak een bokser stoten naar het hoofd uitdeelt, of op de lever etc. Zeer uitgebreid dus zijn de kansen om te gokken of winnen.

Wedden op MMA

Voor wedden op MMA geld in feite dat ook daar veel mogelijkheden zijn om in te zetten naast een uitslag. Wat veel voorkomt is dat bij MMA wedden op de volgende zaken wordt gegokt; aantal submissions, verwurgingen, stoten en trappen, maar ook de ronde tijd en of men wel of niet een sponsors shirt draagt. UFC wedden en Bellator wedden is zeer populair over de hele wereld. Als het gaat om gokken op UFC partijen dan heeft dit in het verleden al een aantal miljoenen opgeleverd. Zo wordt er heden ten dage gewed of Connor McGregor wel of niet terugkeert naar de UFC na zijn uitstap naar het boksen tegen Floyd Mayweather.

Wedden op kickboksen en Muay Thai

In veel landen is het wedden op sporten zoals kickboksen en Muay Thai verboden, bij WeddenOp.com weten zij daar meer over. Neem Thailand als voorbeeld, het land waar Muay Thai vandaan komt, de naam zegt het al heeft strenge wetten tegen gokken en wedden op deze sport. Echter heeft men daar een weg omheen weten te vinden door buiten de stadions om een soort van bookmakers in te zetten, deze nemen vechtsport weddenschappen aan. Het werkt als volgt, er is een observator in het stadion die de resultaten doorbelt, en aangeeft waar men nog op kan wedden. Bijvoorbeeld een vechter wordt veel geraakt door low kicks dan kan men inzetten op het totaal wat wordt gedaan.

Gokken op vechtsport tips

Verschillende goksites en weddenschap platformen hebben verschillende quoteringen, dit betekent dat je veel of minder kunt winnen. Neem bijvoorbeeld het inzetten op een winnaar van een kickboks wedstrijd. Er is altijd één winnaar. Hierdoor zijn er maar twee opties: of vechter A wint, of vechter B. Hierdoor zijn er twee verschillende ratings mogelijk. Als beide quoteringen boven de 2,0 (wat dus twee keer de inzet is) zijn, is er dus altijd winst te pakken. Bij dezelfde site gebeurt het nagenoeg niet dat beide boven de twee zijn. Dat zou namelijk een systeemfout zijn van de aanbieder. Het kan echter wel zo zijn dat verschillende sites verschillende quoteringen van een wedstrijd hebben. Daardoor kan het lucratief zijn bij beide aanbieders op een andere vechter in te zetten. Altijd prijs dus.

Voorbeeld: Vechter A vecht tegen Vechter B. Bij site A is de quotering voor winst van de Vechter A 2,2 en voor de Vechter B 1,8, terwijl bij site B de quotering voor de Vechter A 1,9 is en Vechter B 2,1. Door bijvoorbeeld bij site A €1.000 in te zetten op Vechter A en site B €1.000 in te zetten op Vechter B, verlies je €1.000, maar je pakt ook winst. Als Vechter A weet te winnen, krijgt u €2.200 en bij Vechter B €2,100. U pakt dus sowieso in totaal €100 winst en als het meezit €200.

 

 

Bekijk ook

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! 'Superbon uitgeschakeld'

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! ‘Superbon uitgeschakeld’

Tayfun Ozcan vecht morgen alsnog tegen Marat Grigorian

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges hielden vandaag interviews,

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page