De Vechtsport Info Vechters Rankings - Vechtsport Info
Home / VECHTSPORTERS RANKINGS / De Vechtsport Info Vechters Rankings

De Vechtsport Info Vechters Rankings

Welke vechter is jouw favoriet? Stem mee en bepaal mede onze rankings!


Bij Vechtsport Info zijn wij benieuwd wie jouw favoriete vechter is. Natuurlijk hebben wij zelf ook een voorkeur echter zal deze neutraal zijn. Wij zetten de top vechtsporters graag in de spotlights en via onze rankings kun je volgen wat jouw favoriete vechter zijn status is. Per maand wordt de ranking bijgewerkt en zal de vechter stijgen of dalen in onze Vechtsport Info Rankings.

Vechtsport Info Ranking Criteria

Wij kijken niet alleen naar hoe een vechtsporter in de ring presteert maar ook hoe hij of zij actief is buiten de ring, je kunt dan denken aan social media, goede doelen ondersteunen etc. Of wellicht heb je zelf goede argumenten waarom een vechter opgenomen zou moeten worden in de rankings. Onderstaand enkele criteria punten:

  • Aantal gevechten gewonnen
  • Vechter moet actief zijn in de ring
  • Aantal knock outs
  • Media gebruik
  • Inzet op sociaal vlak
  • Voorbeeld functie

Het positieve versterken

Met onze rankings willen wij de positiviteit voor de vechtsporten bevorderen, het is dan ook niet de bedoeling om vechters in een negatief daglicht te zetten. Sterker nog vechtsporten zitten in de lift en dat willen wij graag ondersteunen. Veel top vechtsporters zijn heden ten dage voorbeelden voor de jeugd en de vechtsport in het algemeen. Dus stem mee en help het positieve versterken.

Hoe kun je mee stemmen?

Mee stemmen is heel simpel, meld je aan voor ons forum (besloten tot je lid wordt), onder de topic Vechtsport Info rankings kun je aangeven waarom jouw vechter moet stijgen, of een ander zou moeten dalen. Let wel, wij staan geen scheldwoorden en rariteiten toe. Dus stem mee en ga naar ons forum! Of als je liever mailt mag dat natuurlijk ook, via de site en deze sectie zullen wij je op de hoogte houden van de rankings. Klik op de onderstaande button om alle rankings te bekijken.

Bekijk ook

‘Help, mijn volk wordt uitgemoord’: noodkreet MMA-kampioen

Aung La N Sang, wereldkampioen bij ONE Championship heeft de hulp ingeroepen van de Verenigde ...

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus ...