Home / Regio nieuws Limburg / VIDEO | IMPACT 6 Kickboks gala: ‘dikke knock-outs en sportiviteit’

VIDEO | IMPACT 6 Kickboks gala: ‘dikke knock-outs en sportiviteit’

VIDEO | IMPACT 6 Kickboks gala: 'het was weer een topper in Geleen'

Jaarlijks organiseert Roger Alken met zijn team het Impact kickboks gala in Geleen. Traditioneel wordt het in de Hahnenhof gehouden, een vriendelijke huiselijke setting. Ook dit jaar was het een top gala met veel spektakel, dikke knock-outs en tevreden gezichten.

Het Impact gala is niet meer weg te denken in het zuiden des lands, men mag wel zeggen dat het qua opzet niet onderdoet voor grote landelijke events. Een scala aan goede vechters en een zeer sportieve sfeer maakte ook de zesde editie gisteren (zondag) tot een waar feest.

Naast the kickboksen stond er ook een bokspartij op het programma, Xavier Köhlen haalde zijn Duitse tegenstander heel vroeg in de partij neer op KO. Na de wedstrijd verklaarde Köhlen dat de partij naar zijn zin te vroeg afgelopen was, hij had meer willen laten zien.

Spannende finale

Ook top vechter van Alken Gym Max Weekers stond op het programma in een vierman toernooi, hij won de eerste partij en kwam daarmee in de finale tegen Hamza Ourahou uit Antwerpen. Bedje vechters gaven het best van zich zelf echter bleek Ourahou te sterk voor de altijd oppermachtige machtige Weekers.

Twee karateka’s van sportschool Alken worden in het zonnetje gezet, Sammy Schippers en Demi Oidtmann die beide uitkomen voor Alken kregen bloemen voor hun prestaties op het NK en het aankomende EK.

WFCA

De sfeer was als altijd zeer goed en zowel de vechters als het publiek ging tevreden naar huis. Het gala word gehouden onder auspicien van de WFCA onder leiding van Hans Loeffen, ook de welbekende Bob Schrijber was aan bezig als een van de scheidsrechters. Op naar Impact 7.

Bekijk ook

Kickbokser Roxanne Kivits: klein meisje, grote persoonlijkheid

10 jaar is ze pas, maar ze heeft al 18 partijen op haar naam staan ...

Bandexamens Taekwondo bij Sportcentrum Tapia in Oss (video)

Dinsdag 4 december werd bij Sportcentrum Tapia in Oss het laatste Taekwondo bandexamen van dit ...

Topaz Karate Team maakt verwachting op Battle of the Teams meer dan waar

Topaz Karate Team maakt verwachting op Battle of the Teams meer dan waar

Dat de verwachtingen hoog gespannen waren in de aanloop naar deze 9e editie van dit populaire ...