Vanaf oktober 2017: TAEKWONDO BIJ SAM LUNG MARTIAL ARTS – Vechtsport Info
Home / Regio nieuws Brabant / Vanaf oktober 2017: TAEKWONDO BIJ SAM LUNG MARTIAL ARTS

Vanaf oktober 2017: TAEKWONDO BIJ SAM LUNG MARTIAL ARTS

Sam Lung Martial Arts begon in 1989 als taekwondo-school. Er werd enkel Taekwondo onderwezen tot 1995, daarna sloeg onze school een heel ander pad in.

Vanaf oktober 2017: TAEKWONDO BIJ SAM LUNG MARTIAL ARTS

Nu, 22 jaar na dato, hebben wij besloten om het taekwondo (full contact WTF stijl) – per oktober 2017 – weer in ons arsenaal op te nemen. Wij hebben inmiddels goede contacten gelegd met de Chang Moo Kwan en de Kukkiwon in Korea en wisten een ware old-school taekwondomeester (7e dan) te strikken om de lessen bij ons te gaan verzorgen, het betreft hier niemand minder dan Harry Bottse.

Harry Bottse

Harry was al in de jaren ´60 en ´70 een kei op zijn gebied en is vandaag de dag nog net zo fanatiek en gedreven als voorheen. De lessen zullen bij Harry´s afwezigheid worden opgevangen door Patrick Baas (4e Dan Taekwondo) en Otto Vroege (1e Dan Taekwondo). Aankomend zaterdag komt er meer informatie vrij op onze website zoals de exacte trainingsdagen en -tijden.

Old School Taekwondo

Bij Sam Lung Martial Arts beoefenen wij bewust niet het moderne sporttaekwondo wat tegenwoordig meer weg heeft van “tikkertje spelen” voor punten. Wij kiezen ervoor de oude vechtstijl te doceren zoals het Taekwondo oorspronkelijk diende te worden beoefend. Om deze reden wordt er binnen onze school bijzonder veel aandacht geschonken aan realistische zelfverdediging.

Voor meer info ga naar: www.samlung.nl

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page