Sidokwan heeft er vijf nieuwe zwarte banders Taekwondo bij Regionaal Vechtsport Nieuws
Regionaal Vechtsport Nieuws

Sidokwan heeft er vijf nieuwe zwarte banders Taekwondo bij

Sidokwan heeft er vijf nieuwe zwarte banders Taekwondo bij

Taekwondo vereniging Sidokwan Hoogeveen wordt uitgebreid met vijf nieuwe zwart banders

Gisteren op Zondag slaagden, Kevin Prent (20 jaar), Maaike Smit (16 jaar), Rene Frielink (42 jaar), Chris Stuivenberg (40 jaar), en Chris Kloppenberg (12 jaar) allen voor hun zwarte band.Zoals je ziet aan het leeftijdsverschil is er een mix van jong tot oud die de zwarte band heeft gehaald.

Sidokwan heeft er vijf nieuwe zwarte banders Taekwondo bij

Eén her-examen

Helaas is niet iedereen die opkwam voor de zwarte band geslaagd want Danny van der Veen moet volgend jaar juni de breektest over doen. Vanaf augustus zijn de trainers Peter Boertien en Cees van der Kooij met deze groep vechters bezig geweest en hebben niks aan het toeval overgelaten om hen te kunnen laten slagen.

Complimenten over het niveau van de examens

De jongste van het stel geslaagden Chris Kloppenberg kreeg als laatste te horen dat hij geslaagd was en was zeer verheugd. Een mooie prestatie ook en aangezien zijn jonge leeftijd heeft hij een mooie toekomst voor de boeg in het Tae Kwon Do. Op 28 December worden alle zwarte anders in het zonnetje gezet en gehuldigd bij Sidokwan, Allen van harte gefeliciteerd met de mooie prestatie,

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws