Home / Regio nieuws Groningen / Fan verslag: Enfusion Glorious Heroes Groningen onvergetelijk

Fan verslag: Enfusion Glorious Heroes Groningen onvergetelijk

Fan verslag: Enfusion Glorious Heroes Groningen onvergetelijk

Enfusion Glorious Heroes Groningen gaat weer de boeken in als onvergetelijk! Zowel de dag voorafgaand aan de wedstrijden bij de weging en de staredown, als op de dag des oordeels verliep erg gemoedelijk.

Dit danken we aan Chris Niewold, en Anton Schut, al jaar en dag verzorgen zij kickboxgala’s zoals het bedoeld is, en mag je telkens weer een spektakel verwachten, zoals afgelopen weekend, waar het dak eraf ging, toen Sarèl de Jong, haar tegenstandster, beetje bij beetje ontmandelde..en bij elke ronde haar statement maakte! Chapeau!

Gwen Spoelstra, heeft er een hele mooi gevecht neergezet… de invloeden van Peter Aerts waren hier zeker in terug te vinden! Vele mooie partijen gezien, met de bij behorende knock-outs, maar ook TKO..er hing een gemoedelijke sfeer, het was spannend, maar gezellig tegelijkertijd.

Top georganiseerd

Fred Royers ontbrak ook niet, en deed zijn verslag voor Viceland! Blij dat hij de verslaggeving weer verzorgd, zoals er maar één dat kan!  De beveiliging was als altijd goed georganiseerd, zodat alles in een ontspannen sfeer verliep. Ook dat mag wel eens gezegd worden.

Al met al een geslaagde dag, en kijk uit naar het volgende Enfusiongala in Groningen!

Verslag: Anna Abbring

Bekijk ook

Taekwondo familie Tapia geëerd in Thailand

(foto: Mike Tomale) Ali en Mieke Tapia van de Osse vechtsportschool Tapia, werden zaterdag 24 ...

3 Karateka’s uit Limburg naar het WJK in Santiago de Chile

3 Limburgse karateka's zijn door de bondscoaches van de Karate-Do Bond Nederland geselecteerd voor het WK karate tot 21 jaar in Santiago de Chile.

Warriors become Legends kickboksgala groot succes

Warriors become Legends kickboksgala groot succes