Kickbokser Max Weekers wint K1 partij in België - Vechtsport Info
Home / Regio nieuws Limburg / Kickbokser Max Weekers wint K1 partij in België

Kickbokser Max Weekers wint K1 partij in België

Dat Max Weekers een opkomend super talent te noemen is mag wel duidelijk zijn!

De afgelopen periode heeft Max Weekers een aantal keren in de ring gestaan, de protege van Roger Alken lijkt haast onverslaanbaar. De ene na de andere overwinning haalt hij binnen, iets wat zeker te wijten is aan de strenge discipline en technieken die worden aangeleerd bij Sportschool Alken, waar men nog de old school normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan, net als keihard trainen om ergens te komen.

Kickbokser Max Weekers wint K1 partij in België

Trots op Max Weekers

Dat Roger Alken trots is op Weekers en terecht ons inziens poste hij via Facebook; “Max Weekers heeft net in het Belgische Dilsen-Stokem een zeer mooie TKO overwinningen geboekt op de Belg Michiel Roels van BMA uit Antwerpen. Max vocht een K1 partij op het jaarlijkse Mixedgala, het was afgeladen vol, ook waren er weer velen van onze sportschool om ons Kickbokstalent aan te moedigen. Max raakte zijn tegenstander hard met enkele goed geplaatste Low kicks, de leverhoeken en het goede bokswerk waren na 1,5 minuten echter teveel van het goede voor Roels en na weer een harde leverhoek haalde Max zijn tegenstander definitief neer met een harde hoek op het hoofd. Roels ontving de volledige 10 tellen. Trots op onze topper. Osu”

Wij gaan nog veel van Max Weekers horen

Als Weekers zijn win record weet voort te zetten kan dit weleens betekenen dat wij hem binnen organisaties zoals Enfusion en GLORY zouden kunnen zien vechten. Hij heeft alle facetten in zich om een hele grote worden. Overigens trainen er veel talenten bij Alken, zo wist ook talentvolle karateka Gino Philippen dit weekend zilver te behalen op de altijd sterk bezette Rhein Shiai in het Duitse Mayen.

Bekijk ook

'S Werelds Sterkste Man in 'duurste gevecht ooit' (video) Mamed Khalidov vs Mariusz Pudzianowski

‘S Werelds Sterkste Man in ‘duurste gevecht ooit’ (video)

Het duurste gevecht ooit in de Europese MMA-geschiedenis

McGregor slaat vechters neus plat in training! 'Videobedrog ontmaskerd'

McGregor slaat vechters neus plat in training! ‘Videobedrog ontmaskerd’

Nieuwe sparringsbeelden vrijgegeven door Conor McGregor die fans vandaag enthousiast maakten

Rico analist bij Badr tegen Overeem gevecht zaterdag

Daar zal Verhoeven optreden als analist

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page