Kickboks talenten Team Alken scoren goed op Zero 2 Regio Nieuws Limburg
Regio Nieuws Limburg

Kickboks talenten Team Alken scoren goed op Zero 2

Kickboks talenten Team Alken scoren goed op Zero 2

Kickboks talenten Team Alken scoren goed op Zero 2

Vrouwelijk toptalent Jaimy Prick

"Daarna was het de beurt aan onze jonge dame Jaimy Prick, voor Jaimy was het haar 2e partij, Jaimy vocht tegen een meid uit Geleen van Tae Kwondo school Hwrang van Max Sopacua, Jaimy liet er echter geen gras over groeien en wist deze partij al na 30 seconden in de eerste ronde te beslissen, de tweede overwinning voor ons jonge talent, op naar 12 mei Maastricht."

Debuut van Lotte Theuwis

"Als derde moest Lotte Theuwis, Lotte vocht een zeer sterke partij maar schopte soms iets te weinig, wel wist ze haar opponente enkele keren hard te raken. Wij dachten dat deze partij minimaal op een onbeslist zou eindigen, echter de jury besliste in het voordeel van de ander. Puntenverlies met een gouden randje voor Lotte."

Gielyano Gijzen liet een beuk partij zien

Als laatste was het de beurt aan Gielyano Gijzen, het 17 jarige talent vocht tegen een vechter van Mustafa Demirci van Demircigym, wat was dat een geweldige Beukpartij, deze partij ging over en weer en was van beide kanten een echte knalpartij. De jury besliste dan ook terecht onbeslist!

K1 League

Regy Janssen vecht dan zijn eerste voorronde in de K1 League. Ook weer veel dank aan onze fans die weer in grote getale aanwezig waren en natuurlijk mijn vaste team verzorgers die al jaren meegaan Sjeng Hemi en Django Coni. Osu

Verslag met dank aan Roger Alken

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws