Jake Paul slaat 2 man 'knockout' om broer Logan te redden | video Pro Wrestling
Pro Wrestling

Jake Paul slaat 2 man 'knockout' om broer Logan te redden | video

Jake Paul slaat 2 man 'knockout' om broer Logan te redden | video

Jake Paul scoorde geen knock-out op Anderson Silva, maar hij slaagde erin om een ​​paar WWE-supersterren uit te schakelen tijdens zijn optreden in de ring op zaterdag in Saoedi-Arabië.

De 25-jarige bokser rende de ring in om zijn broer Logan Paul te redden, die deelnam aan het hoofdevenement tegen Roman Reigns tijdens het WWE Crown Jewel event.

Was te verwachten

Toen hij eenmaal in de ring was, leverde Paul een paar "knockouts" af aan WWE-tag team kampioenen Jimmy en Jey Uso, die deel uitmaken van een team met Reigns.Het werd al lang verwacht dat Paul op een of andere manier zou verschijnen in de wedstrijd van zijn broer. Nadat hij naar Saoedi-Arabië was gevlogen om steun te betuigen.

Terwijl hij naar de ring rende, sprak het WWE-commentaar team over Paul's recente overwinning op Anderson Silva. Wat Logan betreft, hij tekende in 2022 een WWE-deal en trad regelmatig op bij de organisatie. Inclusief zijn headliner tegen Reigns, die algemeen wordt beschouwd als het huidige gezicht van de WWE.

Gezien de carrière van Logan bij WWE, lijkt het meer dan mogelijk dat Jake in toekomstige wedstrijden zal verschijnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws