Home / Noord-Holland / Het Kodokan Kata weekend 3 en 4 september 2017

Het Kodokan Kata weekend 3 en 4 september 2017

Het Kodokan Kata weekend 3 en 4 september 2017, mis het niet!

Tijdens het Kodokan Kata weekend op 3 en 4 september aanstaande is er op zaterdagavond een Kata toernooi!! Het toernooi zal aan het begin van de avond plaatsvinden. Er wordt nu hard gewerkt aan de invulling en hou deze pagina in de gaten want eigenlijk mag je ook dit weer niet missen…. Heb je het al in je agenda staan? En heb je je judovriend al gevraagd voordat hij of zij op vakantie gaat?

Super docenten Mark Bette en Wietse Swart

Van ver komen Mark Bette en Wietse Swart deze twee superdocenten bij ons op de Kodokan Kata Cursus een clinic Go no Sen te doceren. Zeer speciaal want deze twee kanjers hebben het Go no Sen no Kata op de kaart gezet in Nederland. Dus ben je blauwe band of hoger en denk je eraan om volgend seizoen je zwarte band (of hoger) te gaan halen is het bijna een must om hierbij te zijn. Wij zijn zeer vereerd dat ze komen. Kom je ook? En neem je judovriend of je judodocent mee voor de laatste tips zodat iedereen helemaal up to date is voor het nieuwe seizoen.

Supertrots dat we ook deze docenten dit jaar weer mogen begroeten op de cursus. Schrijf je in (kan al vanaf blauwe band) voor een Topclinic van deze twee topjudoka’s! Ook al heb je nog niet zoveel ervaring en aan het begin staat van het Katame no Kata ben je welkom! Ben je al gevorderd dan kunnen deze docenten je ook zeker verder helpen. Een clinic die je eigenlijk niet mag missen!

Inschrijven Kodokan Kata weekend

Er kan worden ingeschreven!! Kijk op www.kodokan-kata-amsterdam.nl of stuur een email naar kodokankata@gmail.com! Voor 25 euro per dag kunt u een topclinic bijwonen. De Kodokan Kata Cursus is voor jong en oud! Ben je blauwe band of hoger ben je welkom! Kom je ook? en neem je je judovriend mee? Kan die niet kun je altijd bij iemand aansluiten! Graag tot in september.

Het Kodokan Kata weekend 3 en 4 september 2017, mis het niet!

Bekijk ook

Delda Sport: kickboksen met veel persoonlijke aandacht

Delda Sport biedt persoonlijke kickbokstraining aan, dit wil zeggen 1 op 1 of in kleine ...

Patrick Poetjet Kromowidjojo van start met Team Daikimu

Dojo Team Daikimu sluit zich aan bij de I.S.K.A.

Dat sportscholen zich aan sluiten bij bonden is alledaagse praktijk, echter heeft men iedere een ...

NDSM Fight Club Amsterdam

NDSM Fight Club Amsterdam

Vechtsport op een leuke manier. Wat bieden wij aan voor volwassenen 6 keer per week ...