Home / Nieuws / Zware mishandeling Rachael Ostovich: ‘echtgenoot zegt onschuldig te zijn’

Zware mishandeling Rachael Ostovich: ‘echtgenoot zegt onschuldig te zijn’

Zware mishandeling Rachael Ostovich: 'echtgenoot zegt onschuldig te zijn'
Foto: Social Media

Arnold Berdon, werd formeel beschuldigd van zware mishandeling eerder deze maand en opgepakt vanwege poging tot moord nadat hij naar verluidt zijn vrouw MMA-vechter bij Ultimate Fighting Championship (UFC), Rachael Ostovich, had aangevallen en zwaar mishandeld.

Berdon pleitte maandag niet schuldig, volgens MMA Fighting, en keert op 18 december terug naar de rechtbank van Honolulu voor een eerste hoorzitting. Van hem wordt verwacht dat hij de aanklacht betwist op grond van zelfverdediging, ondanks verwondingen die ernstig genoeg waren om Ostovich in het ziekenhuis te laten belanden.

Bovendien werd Rachael Ostovich gedwongen zich terug te trekken uit haar gevecht tegen Paige VanZant, gepland voor het aankomende debuut van de organisatie op ESPN + op 19 januari 2019 in Barclays Center in Brooklyn, New York.

Rachael Ostovich vraagt straatverbod voor echtgenoot met 'losse handjes'

LEES OOK:

Rachael Ostovich zwaar mishandeld

 

 

Contact verbod

Berdon, 27, heeft momenteel een tijdelijke straatverbod, dat zich uitstrekt tot hun 5-jarige dochter, tot 18 mei 2019. Verwacht wordt dat er meer details over dit zich nog ontwikkelende verhaal, in de komende paar weken naar buiten zullen komen.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT