Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Rachael Ostovich deelt details over gruwelijk huiselijk geweld

MMA-vechter Rachael Ostovich deelt details over gruwelijk huiselijk geweld

Rachael Ostovich vraagt straatverbod voor echtgenoot met 'losse handjes'

Een van de meer onaangename verhalen die onlangs in de MMA-wereld naar voren zijn gekomen, is die over UFC-vechter, Rachael Ostovich, die eerder deze week werd aangevallen door haar echtgenoot, Arnold Berdon.

Ostovich werd op 18 november rond 02:00 uur in hun huis in Honolulu, Hawaï aangevallen door Berdon. Berdon is sindsdien gearresteerd op beschuldiging van tweedegraads poging tot moord. Dat kan leiden tot een levenslange gevangenisstraf als hij wordt veroordeeld.

“Na een avondje stappen met familie, sloeg [Berdon] me herhaaldelijk op mijn hoofd, gezicht, ribben, waardoor ik op de grond viel. Ik snakte naar adem en ontsnapte naar het balkon. Ik hoestte bloed op en liep een gebroken oogkas op. ” Verklaarde Ostovich aan de politie.

Vaker mishandeld

Helaas beweerde Ostovich ook dat dit niet de eerste keer was toen ze verklaarde dat Berdon haar in het verleden had misbruikt en een specifiek incident aanhaalde dat op 6 mei eerder dit jaar gebeurde, waarbij hij haar naar verluidt herhaaldelijk op haar benen sloeg en blauwe plekken achterliet.

Wat betreft het straatverbod, Ostovichhad deze  ingediend omdat ze gelooft dat Berdon een gevaar is voor haar en hun vijf jaar oude dochter. Berdon beweert dat hij zichzelf alleen verdedigde toen het incident plaatsvond en dat hij het geweld niet initieerde.

Agelast

Ostovich heeft op 19 januari in Brooklyn, New York haar derde officiële Octagon-optreden tegen Paige VanZant. Het is duidelijk dat ze niet kan vechten vanwege haar verwondingen.

 

Bekijk ook

MMA-vechter ‘breekt arm’ maar pakt toch wereldtitel

De Engelse MMA-vechter Ben Rees vocht zaterdagavond tijdens Raged UK MMA 10, brak zijn arm maar werd toch wereldkampioen.

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

REGIO NIEUWS UITGELICHT