Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Rachael Ostovich deelt details over gruwelijk huiselijk geweld

MMA-vechter Rachael Ostovich deelt details over gruwelijk huiselijk geweld

Rachael Ostovich vraagt straatverbod voor echtgenoot met 'losse handjes'

Een van de meer onaangename verhalen die onlangs in de MMA-wereld naar voren zijn gekomen, is die over UFC-vechter, Rachael Ostovich, die eerder deze week werd aangevallen door haar echtgenoot, Arnold Berdon.

Ostovich werd op 18 november rond 02:00 uur in hun huis in Honolulu, Hawaï aangevallen door Berdon. Berdon is sindsdien gearresteerd op beschuldiging van tweedegraads poging tot moord. Dat kan leiden tot een levenslange gevangenisstraf als hij wordt veroordeeld.

“Na een avondje stappen met familie, sloeg [Berdon] me herhaaldelijk op mijn hoofd, gezicht, ribben, waardoor ik op de grond viel. Ik snakte naar adem en ontsnapte naar het balkon. Ik hoestte bloed op en liep een gebroken oogkas op. ” Verklaarde Ostovich aan de politie.

Vaker mishandeld

Helaas beweerde Ostovich ook dat dit niet de eerste keer was toen ze verklaarde dat Berdon haar in het verleden had misbruikt en een specifiek incident aanhaalde dat op 6 mei eerder dit jaar gebeurde, waarbij hij haar naar verluidt herhaaldelijk op haar benen sloeg en blauwe plekken achterliet.

Wat betreft het straatverbod, Ostovichhad deze  ingediend omdat ze gelooft dat Berdon een gevaar is voor haar en hun vijf jaar oude dochter. Berdon beweert dat hij zichzelf alleen verdedigde toen het incident plaatsvond en dat hij het geweld niet initieerde.

Agelast

Ostovich heeft op 19 januari in Brooklyn, New York haar derde officiële Octagon-optreden tegen Paige VanZant. Het is duidelijk dat ze niet kan vechten vanwege haar verwondingen.

 

Bekijk ook

VIDEO: Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor aangevallen door woeste fans

UFC 229 vechtpartij: ‘Khabib krijgt uitstel voor hoorzitting’

Het lijkt erop dat UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov ook uitstel heeft gekregen in zijn ...

MMA Nieuws: ‘Nederlander Reinier de Ridder tekent bij ONE Championship’

Foto: ONE Championship ONE Championship heeft zijn middengewichtdivisie versterkt met de ondertekening van Reinier de ...

VIDEO | Slachtpartij: ‘scheidsrechter stopt heftig MMA gevecht niet’

Ongetwijfeld vond gisteren de slechtste scheidsrechter interventie plaats in de mixed martial arts geschiedenis. Het ...