MMA-vechter Rachael Ostovich deelt details over gruwelijk huiselijk geweld Nieuws
Nieuws

MMA-vechter Rachael Ostovich deelt details over gruwelijk huiselijk geweld

MMA-vechter Rachael Ostovich deelt details over gruwelijk huiselijk geweld
MMA-vechter Rachael Ostovich deelt details over gruwelijk huiselijk geweld

Een van de meer onaangename verhalen die onlangs in de MMA-wereld naar voren zijn gekomen, is die over UFC-vechter, Rachael Ostovich, die eerder deze week werd aangevallen door haar echtgenoot, Arnold Berdon.

Ostovich werd op 18 november rond 02:00 uur in hun huis in Honolulu, Hawaï aangevallen door Berdon. Berdon is sindsdien gearresteerd op beschuldiging van tweedegraads poging tot moord. Dat kan leiden tot een levenslange gevangenisstraf als hij wordt veroordeeld.

"Na een avondje stappen met familie, sloeg [Berdon] me herhaaldelijk op mijn hoofd, gezicht, ribben, waardoor ik op de grond viel. Ik snakte naar adem en ontsnapte naar het balkon. Ik hoestte bloed op en liep een gebroken oogkas op. " Verklaarde Ostovich aan de politie.

Vaker mishandeld

Helaas beweerde Ostovich ook dat dit niet de eerste keer was toen ze verklaarde dat Berdon haar in het verleden had misbruikt en een specifiek incident aanhaalde dat op 6 mei eerder dit jaar gebeurde, waarbij hij haar naar verluidt herhaaldelijk op haar benen sloeg en blauwe plekken achterliet.

Wat betreft het straatverbod, Ostovichhad deze ingediend omdat ze gelooft dat Berdon een gevaar is voor haar en hun vijf jaar oude dochter. Berdon beweert dat hij zichzelf alleen verdedigde toen het incident plaatsvond en dat hij het geweld niet initieerde.

Agelast

Ostovich heeft op 19 januari in Brooklyn, New York haar derde officiële Octagon-optreden tegen Paige VanZant. Het is duidelijk dat ze niet kan vechten vanwege haar verwondingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws