Zoon vechtlegende Melvin Manhoef schittert op Europees kampioenschap Nieuws
Nieuws

Zoon vechtlegende Melvin Manhoef schittert op Europees kampioenschap

Zoon vechtlegende Melvin Manhoef schittert op Europees kampioenschap

Million Manhoef, de zoon van de bekende MMA-legende Melvin Manhoef, maakt deel uit van het Nederlandse U21 Euros-team. Hij heeft indruk gemaakt bij Vitesse en is een veelbelovende voetballer.

Hoewel zijn vader bekendstaat om zijn gevaarlijke traptechniek in de vechtsport, heeft Million ervoor gekozen om een carrière op het voetbalveld na te streven. Hij maakte zijn debuut voor Vitesse in 2020 en had een succesvol seizoen met negen doelpunten en vijf assists.

Million Manhoef, zoon van MMA-legende, klaar om zijn stempel te drukken op het U21 Euros-toernooi

Als lid van het Nederlandse U21-team zal Million Manhoef de komende weken zijn talenten laten zien op internationaal niveau. Ondertussen heeft zijn vader, Melvin Manhoef, een reputatie opgebouwd als een gevreesde vechter in MMA en kickboksen.

Vader Melvinj heeft indrukwekkende prestaties geleverd in verschillende prominente vechtorganisaties. Naast zijn sportieve prestaties, haalde Melvin ook krantenkoppen toen hij in 2022 inbrekers bij zijn huis confronteerde achtervolgde en ze tot de komst van de politie vasthield. Als vader-zoon duo hebben ze beiden hun stempel gedrukt op verschillende sporten, zij het op verschillende manieren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws