Zoon van maffia baas John Gotti III Steelt de Show bij de CES MMA 46 Prelims Nieuws
Nieuws

Zoon van maffia baas John Gotti III Steelt de Show bij de CES MMA 46 Prelims

Zoon van maffia baas John Gotti III Steelt de Show bij de CES MMA 46 Prelims

John Gotti III imponeerde bij zijn prof debuut in de CES MMA 46 Prelims.

Gotta III maakte zijn professionele debuut afgelopen vrijdag in het voorprogramma in een zaal met een uitzinnige menigte bij het Twin River Casino, de weltergewicht John Gotti III stal de show op de prelims kaart van "CES MMA 46". Het was een volgepakt programma maar Gotti stal de show met een snelle uitschakeling van zijn tegenstander.

Zoon van maffia baas John Gotti III Steelt de Show bij de CES MMA 46 Prelims

Zoon van voormalig maffiabaas

Gotti is een veelbesproken figuur als zoon van voormalig Maffia Baas John Gotti II, terwijl hij opgroeide koe hij altijd samen met zijn vader naar vechtsporten op de TV. Op latere leeftijd besloot hij ook mee te willen doen in het wedstrijd circuit. Dit deed hij niet geheel onverdienstelijk als amateur, en afgelopen vrijdag maakte hij zijn prof debuut waar hij gelijk iedereen wist te verrassen.

Tegenstander in de eerste ronde uitgeschakeld

Gotti (1-0) dwong zijn tegenstander, Vermont-inheemse Johnny Adams (0-2), om op te geven als gevolg van een buitensporige stoten regen, net voor het 3-minuten eind signaal, (50 seconden) van de openingsronde van hun geplande drie-ronde weltergewicht gevecht. Al eerder melden wij over John Gotti III zijn aankomende prof debuut in een artikel wat wij aan hem wijde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws