Kleinzoon van beroemde maffiabaas John Gotti maakt pro MMA debuut! Nieuws
Nieuws

Kleinzoon van beroemde maffiabaas John Gotti maakt pro MMA debuut!

Kleinzoon van beroemde maffiabaas John Gotti maakt pro MMA debuut!

De kleinzoon van John Gotti (de beruchte maffia baas) staat op het punt om zich bij een ​​ander soort familie aan te sluiten.

John Gotti III (0-0) maakt een professioneel MMA debuut op 27 oktober op CES 46, waarbij hij tegen Johnny Adams (0-1) bij Twin River Casino in Lincoln, R.I.. Gotti, de zoon van John Gotti II, vecht op wat de 77ste verjaardag van zijn grootvader zou zijn geweest. Hij wil de herinnering aan zijn grootvader hiermee eren.

Datum gekozen om zijn grootvader te eren

"Ik koos voor mijn pro debuut met CES omdat ik een aantal van de vechters kende die voor hen hebben gevochten," zei Gotti in een voorbereidende verklaring die door CES werd gepubliceerd. Welke aanvullende verzoeken zijn nog niet per John Gotti II. "Ze zeiden dat ze goede vechters hebben om mee te werken, en dat ze een geweldige show neer zullen zetten. Dus het was een natuurlijke pasvorm toen ik hoorde dat ze op 27 oktober een show organiseerden. "De betekenis van de datum is dat het de 77e verjaardag van mijn overgrootvader was geweest, en ik wou hem op die dag eerbiedigen."

Interesse in de MMA door vrijlating van zijn vader

Gotti III zei dat zijn interesse in MMA voortkomt uit de vrijlating van zijn vader uit de gevangenis, vermoedelijk nadat een aanklacht in 2008 over aanval, moord van de samenzwering niet stand bleek te houden. "Toen mijn vader voor het eerst thuis kwam uit de gevangenis, was (MMA) een middel om ons te binden," zei Gotti III. "We hebben alle grote gevechten thuis zitten kijken, evenals het bijwonen van meerdere live shows in New Jersey.

HOOFDKAART

John Howard vs Roger Carroll
Dinis Paiva vs Branden Seyler
Josh LaBerge vs Jon Lemke
Shedrick Goodridge vs Justin Sumter
Rico DiSciullo vs Justin King
Gary Balletto Jr. vs Sharif Jones

VOORLOPIGE KAART (onbekend)

Pat McCrohan vs Buck Pineau
Marquis Brewster vs Raymond Yanez
Johnny Adams vs John Gotti III

Bron: MMAJunkie

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws