Zo kan McGregor de liefde van de MMA-wereld terug winnen Nieuws
Nieuws

Zo kan McGregor de liefde van de MMA-wereld terug winnen

Zo kan McGregor de liefde van de MMA-wereld terug winnen

Conor McGregor heeft het flink verknalt bij een groot aantal Mma-fans. Met zijn vergaande bedreigingen aan het adres van Dustin Poirier lijkt de Ier zich op flinke afstand van de MMA-wereld te hebben gezet.

Toch zou McGregor de sympathie van de MMA en UFC-fans terug kunnen winnen door een aantal onafgemaakte zaken af te ronden. Sportskeeda zette deze op een rijtje waar de meest belangrijke lijkt een derde gevecht tegen een van zijn aartsrivalen Nate Diaz. Deze bezorgde McGregor zijn eerste verlies in de UFC-achthoek.

Goed gedrag

Ook een bokswedstrijd tegen YouTube-ster Jake Paul zou wel eens kunnen helpen; ,,Als de Ier terugkeert naar het boksen om te vechten en Jake Paul te verslaan, die, laten we aannemen, Tyron Woodley zal verslaan, zou dat een enorme aangelegenheid zijn", aldus Sportskeeda.

Dit zijn nog enkele van de zaken die Sportkeeda noemt om McGregor weer positief in beeld te krijgen. Zo zou ook UFC-veteraan Tony Ferguson een grote rol kunnen spelen. Maar oom zou een cursus goed gedrag de Ier ook kunnen helpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws