ZIEN! Boksicoon Usyk training uitgelekt: 'Circus act' Nieuws
Nieuws

ZIEN! Boksicoon Usyk training uitgelekt: 'Circus act'

ZIEN! Boksicoon Usyk training uitgelekt: 'Circus act'

Oleksandr Usyk is bezig met de laatste loodjes van zijn training voor de rematch tegen Anthony Joshua op 20 augustus. Om er zeker van te zijn de titels die hij vorig jaar veroverde op de Brit traint Usyk op geheel eigen wijze.

Dat Usyk een klasse apart is zal iedere boksfan kunnen beamen. Komenden van cruiserweight naar de zwaargewichten en de titels veroveren op legende Joshua, cementeerde de naam van de Oekraïner voor eeuwig. Volgende week in Jeddah, Saoedi Arabië, zal Joshua proberen zijn titels te heroveren, geen makkelijke klus.

Aan de training van Usyk te zien is deze qua spiermassa flink toegenomen en houdt hij er een uniek trainingsschema op na. de Britse bokser Amir Khan zette de training op social media waar wij Usyk zien onder andere balancerend op een skippybal.

Mocht Usyk ooit besluiten te stoppen met boksen dan kan hij zo het circus in. Want terwijl hij balanceert jongleert hij nog even met tennisballen om zijn evenwicht te trainen. Joshua ondertussen is gewaarschuwd het tweede gevecht met Usyk niet te onderschatten. 20 augustus zal blijken wie de grote kampioen is of blijft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws