'Dit overleeft hij niet!' Angst om boksicoon Joshua Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Dit overleeft hij niet!' Angst om boksicoon Joshua

'Dit overleeft hij niet!' Angst om boksicoon Joshua

Anthony Joshua wacht op 20 augustus een rematch tegen Oleksandr Usyk. Er zijn echter zorgen omdat Wereldkampioen zwaargewicht Usyk een berg spiermassa opgebouwd heeft, wat Joshua nog wel eens kan opbreken.

Met nog maar twaalf dagen te gaan tot de clash in Saudi-Arabië, veroorzaakten de videoclips van de Usyk schokgolven over de hele wereld. De Oekraïner ziet er enorm uit terwijl hij bij elk gevecht sterker lijkt te worden. Door Joshua's titels afgelopen herfst af te nemen via een beslissing uitslag, zijn de voorspellingen dat Usyk nu voor een knock-out zal gaan.

In reacties op een videoclip van Usyk, wordt gevreesd voor het welzijn van Joshua in hun tweede gevecht. ,,Ik ben de grootste fan van Joshua vanaf de eerste dag. Maar er is geen kans dat hij Usyk verslaat. Hij is van een ander niveau, vrees ik", is een van de reacties.

Geschiedenis in de maak

Een ander zei: ,,Je moet niet vergeten, dit is pas zijn vierde gevecht bij zwaargewicht. Met elk gevecht acclimatiseert hij meer in de gewichtsklasse. Ik denk dat dit gevecht zijn topgewicht zal zijn. Anthony Joshua wordt deze keer knock-out geslagen.”

Het team van Usyk gelooft dat de titels in zijn bezit zullen blijven terwijl het paar de laatste voorbereidingen voor Jeddah doormaakt. Alexander Krassyuk, de promotor van Usyk, zei: ,,Het gevecht zal veel groter en spectaculairder zijn dan het eerste. Onze missie is om zijn erfenis uit te breiden. Met de hulp van de Heer zullen we dit bereiken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws