'Zet ze op een rij en ik hoek ze neer' (video) Nieuws
Nieuws

'Zet ze op een rij en ik hoek ze neer' (video)

'Zet ze op een rij en ik hoek ze neer' (video)

Gökhan Saki heeft er klaarblijkelijk zin in. De kickbokslegende lijkt de rust zat te zijn en zoekt de afgelopen weken vaker de publiciteit op. Ook vandaag laat de topknokker weer van zich horen.

Je bent zo goed als je laatst wedstrijd is het gezegde en Saki lijkt er graag nog een paar te doen. De oudgediende blijkt het vuur nog in zich te heen. De kickbokser en inmiddels MMA-vechter moest gedwongen rust nemen. Maar de rust lijkt over.

Klaar om te gaan

Vandaag poste Saki een Insta post compleet met alleszeggende foto. ,,Klaar om te gaan. Geef noem maar op wie en ik geef je een show", aldus Saki.

Op de diverse social media en haar volgers is de campagne niet onopgemerkt gebleven. Zo posten een groot aantal bewonderaars actie video's van Saki online. Zit u het maar tegen wie moet hij knokken....

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/peter-aerts-in-knock-out-oorlog-met-jamal-ben-saddik-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws