Zelfmoord nicht (17) van bekende MMA-vechter na verliezen wedstrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Zelfmoord nicht (17) van bekende MMA-vechter na verliezen wedstrijd

Zelfmoord nicht (17) van bekende MMA-vechter na verliezen wedstrijd

Zelfmoord nicht (17) van bekende MMA-vechter na verliezen wedstrijd
Ritu Phogat

De nicht van de bekende ONE Championship MMA-vechter Ritu Phogat heeft zelfmoord gepleegd. Ritika Phogat zelf ook worstelaar en MMA-vechter verloor met 1 punt verschil van haar tegenstander, iets wat zij niet kon verwerken en haar zelf het leven benam.

De zelfmoord van haar nicht heeft Ritu flink aangegrepen, via social media maakt zij dan ook melding van de dood van Ritika. Het jonge meisje had een goede toekomst voor zich in de sport, en zag haar nicht Ritu dan ook als een voorbeeld.

Grote schok

De Indiase worstelen is letterlijk in shock toen het nieuws over de vermeende zelfmoord van Ritika vandaag naar buiten kwam. Het meisje maakte door ophanging een einde aan haar leven, nadat ze naar verluidt woensdag een finale van een worsteltoernooi in Bharatpur had verloren met slecht 1 punt verschil.. Ze was 17 oud.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page