Yodsanklai is terug en vecht tegen Enriko Kehl tijdens Kunlun Fight! Nieuws
Nieuws

Yodsanklai is terug en vecht tegen Enriko Kehl tijdens Kunlun Fight!

Yodsanklai is terug en vecht tegen Enriko Kehl tijdens Kunlun Fight!

Back In The Game! Yodsanklai is terug en zal Enriko Kehl tegenkomen op Kunlun Fight!

Na de aankondiging van het einde van zijn carrière een paar maanden geleden na hardnekkige blessures, is één van de grootste kampioenen van Thai Boksen, Yodsanklai Fairtex eindelijk terug en zal zijn eerste gevecht hebben op 4 februari tijdens Kunlun Fight 69!

Yodsanklai is terug en vecht tegen Enriko Kehl tijdens Kunlun Fight!

Vooral vechten bij de Kunlun Fight organisatie

Zeer aanwezig in Muay thai in 2015, had "The Computer" gekozen om vooral te vechten bij de Kunlun Fight organisatie en had talrijke afwisselingen zoals kickboksen, met de MMA, maar komt terug naar het vlaggenschip en discipline van de Chinese organisatie. Voor deze comeback, zal de Thai de voormalig kampioen K-1 World MAX Enrko KEHL tegenkomen, dat in de eerste plaats elke grote fan van Muay zal bekoren.

De twee kampioenen hebben elkaar nog nooit ontmoet in de ring

Ondanks hun lange geschiedenis op het internationale toneel, hadden de twee kampioenen elkaar nog nooit ontmoet en dit duel belooft zeker veel actie, wetende dat het karakter van de twee kickboksers keiharde actie is! Nu Yodsanklai in volle gang terug is, en we konden zien dat hij niet zijn kracht had verloren, vechten met Enriko zal een uitstekende test zijn om uit te vinden waar hij momenteel staat!

Het event werd gisteren geformaliseerd en zal worden gehouden in Guiyang, China. Buakaw BANCHAMEK zal aanwezig zijn evenals SUPERBON en Marat GRIGORIAN

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws