WTF?: UFC-gevecht tussen Justin Bieber en Tom Cruise Nieuws
Nieuws

WTF?: UFC-gevecht tussen Justin Bieber en Tom Cruise

WTF?: UFC-gevecht tussen Justin Bieber en Tom Cruise
WTF?: UFC-gevecht tussen Justin Bieber en Tom Cruise

Justin Bieber heeft Tom Cruise uitgedaagd tot een gevecht bij de UFC.

In de loop van de jaren zijn er tal van vetes geweest tussen beroemdheden die onze aandacht hebben getrokken. Maar het lijkt erop dat we een uitschieter hebben. Popsensatie Justin Bieber heeft de beroemde scientoloog en actiester Tom Cruise, uitgedaagd om te gaan vechten in een MMA-wedstrijd.

Schrijvend op Twitter zegt Bieber: "Ik wil Tom Cruise uitdagen om in de achthoek te vechten." Tom, als je dit gevecht niet als een angst hebt en je het nooit zult verliezen. ?" Er is geen duidelijk antwoord waarom hij de Mission: Impossible-ster heeft uitgekozen.

Conor McGregor

Het enige dat we weten is dat iedereen op het internet er alles aan doet om dit daadwerkelijk te laten gebeuren; vooral omdat ze willen dat Bieber wordt verpulverd door de Top Gun acteur. Er zijn dan ook wat mensen die ondersteunen. Zo is voormalig UFC-weredlkampioen Conor McGregor erop gebrand om de wedstrijd te ondersteunen.

ZIE OOK >> Nederlandse Alicia Holzken heeft tegenstander voor twee titelstrijd

McGregor op Twitter: "Als Tom Cruise genoeg man is om deze uitdaging aan te gaan, zal McGregor Sports and Entertainment de wedstrijd organiseren. " Wie weet, misschien zien we misschien Bieber en Cruise binnenkort in de MMA-kooi aan het werk zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws