WTF: Karate expert uit India heeft 43 zwarte banden? Nieuws
Nieuws

WTF: Karate expert uit India heeft 43 zwarte banden?

WTF: Karate expert uit India heeft 43 zwarte banden?
WTF: Karate expert uit India heeft 43 zwarte banden?

Prof. Gilberto Pauciullo had tot nu toe de beste kwalificaties in vechtsporten. Hij haalde de meeste zwarte banden in de vechtsportwereld. Vijf in Jiu-Jitsu alleen al, de overige in andere vechtsporten, maar zijn record is gebroken.

Met 45 jaar gedocumenteerde studie van diverse vechtsporten, heeft Supreme Grand Master Prof. Dr. Jagdish Singh Khatri (Ph.D.), maar liefst 43 keer de 10e dan (zwarte banden) en twee 12e graad zwarte banden gehaald.

Dit percentage van bijna een tiende graad per jaar toont dat hij ECHT goed moet zijn. Waar Prof. Gilberto Pauciullo slechts vijf 10e graad heeft in jiu-jitsu, heeft Prof. Dr. Jagdish Singh Khatri (Ph.D.) M.A. (IGF) er twaalf!

Grossiers in zwarte banden

Supreme Grand Master Prof. Dr. Jagdish Singh Khatri heeft ook een Cinturon Negro 10e Dan in karate. Dit betekent dat hij een 10e-graads zwarte band heeft in deze vechtsport!

Supreme Grand Master Dai Soke Prof. Dr. Jagdish Singh Khatri heeft ook een 10e-graads zwarte band in mixed martial arts. Prof. Gilberto Pauciullo heeft er maar één.

Bewijzen

Prof. Dr. Jagdish Singh Khatri is ook COLONEL GRAND MASTER bij de commando troepen uit India en Nepal. Hij is te bescheiden om het te noemen, maar hij is in 17 Hall of Fames vernoemd.

In het geval iemand dit niet gelooft, er schijnen echte foto's van zijn certificaten te zijn die het bewijzen. De enige vraag is, of Prof. Dr. Jagdish Singh Khatri de meest gedecoreerde vechtkunstenaar op aarde is? Of bestaat er nog iemand hoger gerangschikt ??!?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws