WRAAK: Rico Verhoeven uitgedaagd door Marokkaanse 'Bruce Lee' Nieuws
Nieuws

WRAAK: Rico Verhoeven uitgedaagd door Marokkaanse 'Bruce Lee'

WRAAK: Rico Verhoeven uitgedaagd door Marokkaanse 'Bruce Lee'

Hicham El Mellouli, beter bekend als de Marokkaanse Bruce Lee. Wil wraak nemen op Rico Verhoeven. Zo wil hij het verlies van Tarik Khbabez afgelopen zaterdag wreken. Maar ook die van andere vechters die van de Nederlander verloren hebben.

Dat Rico Verhoeven door verschillende vechters wordt uitgedaagd is bekend. Echter duikt er ineens een onverwachte vijand op. Hicham El Mellouli aka de 'Marokkaanse Bruce Lee' wil knokken tegen de koning van het kickboksen.

El Mellouli lanceerde een uitdaging voor de kickbokskampioen, na diens overwinning op de Marokkaanse Tarik Khbabez afgelopen zaterdag bij Glory 77. De voormalige politieagent wil alle Marokkaanse vechters wreken die door de Nederlandse zwaargewichtkampioen verslagen werden.

Geen onbeschreven blad

In een video op Instagram, zegt El Mellouli met vertrouwen dat hij in staat is de Nederlandse kampioen te verslaan. Bruce Lee heeft gezegd dat hij een topsporter is. Hij benadrukt dat hij een intensieve training volgt waardoor hij Verhoeven zou kunnen verslaan.

El Mellouli werd in het verleden veroordeeld voor mishandeling en poging tot verkrachting. De voormalige politieagent kreeg hiervoor een jaar gevangenisstraf. Maar hij werd uiteindelijk vrijgesproken na 7 maanden in de gevangenis te hebben doorgebracht.

Verhoeven lijkt de uitdagingl achend af te doen en zegt in een reactie: ,,Stop met het toezenden van deze onzin. "

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/zet-rico-eens-tegen-een-waardige-tegenstander/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws