WORLD KICKBOXING NETWORK MAAKT DEBUUT IN MADAGASCAR Nieuws
Nieuws

WORLD KICKBOXING NETWORK MAAKT DEBUUT IN MADAGASCAR

WORLD KICKBOXING NETWORK MAAKT DEBUUT IN MADAGASCAR

WORLD KICKBOXING NETWORK MAAKT DEBUUT IN MADAGASCAR

Xtreme Combat 3

De wedstrijd voor de WKN Super middengewicht titel in Muay Thai zal zijn tussen Johane Beausejour Madagascaruit tegen Damien Cazambo van het eiland Reunion, een Frans departement in de Indische Oceaan. De kampioenschapsstrijd luidt het "Xtreme Combat 3" evenement, gepromoot door Lion Force in de hoofdstad van Madagascar, Antananarivo.

Johane Beasuejourvaste vechter bij Max Muay Thai

Johane Beasuejour staat bekend om zijn partijen tegen Toby "The Weapon" Smith, Sudsakorn Sor. Klinmee, Jimmy Vienot. In zijn meest recente uitje versloeg hij Stefan Terziev bij besluit. Damien Cazambo verdiende overwinningen tegen onder andere Buanguen Kaaisansukgym, Sakchai Krudamgym. Hij was een vaste vechter bij Max Muay Thai.

De vechtkaart bij "Xtreme Combat 3" bevat ook een knockouttoernooi voor vier man met 60 kg. De lijst met deelnemers bestaat uit vertegenwoordigers van Madagascar, Frankrijk, Reunion Island en China. De namen van vechters zijn nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws