WK Sambo: 'bronzen plak voor debutante Chevelle Fransen' Nieuws
Nieuws

WK Sambo: 'bronzen plak voor debutante Chevelle Fransen'

WK Sambo: 'bronzen plak voor debutante Chevelle Fransen'
WK Sambo: 'bronzen plak voor debutante Chevelle Fransen'

Op de slotdag in Novi Sad, Servië pakte debutante Chevelle Fransen(+70 kg) op haar eerste Internationale Sambotoernooi vandaag de 3e plaats.

Fransen begon in haar eerste ronde met een bye (vrijloting) en moest in haar tweede ronde tegen de Wit Russische kampioen en uiteindelijke tweede Valeryia Khrushchova aantreden. Helaas kon ze deze wedstrijd niet naar zich toe trekken en verloor met 0-10.

In de herkansing moest Fransen uitkomen tegen Ivana Gordic een kampioen uit Servië zij won sterk en dominant deze wedstrijd in de strijd om het brons met 8-1.

Vrijloting

Ook debutante Vera Van 't Zand (65 kg) begon vandaag aan haar eerste WK en lootte na een bye (vrijloting) in de tweede ronde tegen de Wit Russische kampioen Nadzeya Burakova.

De wedstrijd ging op en af en Van 't Zand kwam in de loop van de wedstrijd achter met een tweetal straffen. In de tweede fase van de wedstrijd nam de Nederlandse Van 't Zand wat meer risico’s wat zich direct uitbetaalde en ze gelijk kwam te staan. Na nog een straf en tegenpunt moest Van 't Zand met stand van 2-4 afkloppen in een armklem, er volgde echter geen herkansing.

Heren sambo

Iwan Ten Brink (55 kg) had ook de eerste ronde een bye en moest in zijn tweede ronde de strijd aan tegen Armen Adashyan de kampioen uit Armenië. Ten Brink kwam niet goed in de wedstrijd waar de Armeniër direct gebruik van maakte en de Nederlander de wedstrijd helaas vroegtijdig na 0-3 punten tegen in een beenklem moest afkloppen. Ook Ten Brink kreeg geen herkansing.

Op de 1e dag op de WK '18 Cadetten in Novi Sad verloor Noah Jaspers Fayer (72 kg) zijn eerste ronde vroegtijdig en liep tegen een 'total victory' aan in de wedstrijd tegen de uiteindelijke nummer twee Eduard Kutsko uit Wit Rusland. In de herkansingsronde moest Noah ook helaas met 0-8 zijn meerdere erkennen tegen de uiteindelijke nummer drie Oleksii Siedlov uit Oekraïne.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws