🎥 Winkeldief die aangepakt werd door Jiu-Jitsu expert geeft eindelijk toe Nieuws
Nieuws

🎥 Winkeldief die aangepakt werd door Jiu-Jitsu expert geeft eindelijk toe

🎥 Winkeldief die aangepakt werd door Jiu-Jitsu expert geeft eindelijk toe

Christopher Cruz, die viraal ging toen Jiu-Jitsu expert Idriz Redzovic hem vorig jaar in een supermarkt in Chicago klem zette, heeft schuld bekend.

CWB Chicago meldt dat Cruz schuld heeft bekend aan mishandeling en winkeldiefstal zo blijkt uit rechtbankverslagen. Cruz pleitte ook schuldig aan nog twee ernstige beschuldigingen in afzonderlijke incidenten, resulterend in een proeftijd.

De video van de burgerarrestatie van Cruz door Redzovic ging viraal op internet, vooral de smeekbedes van de winkeldief trokken de aandacht. "Hé, hé, maatje. Laat me gaan, man, homie,' smeekte Cruz aan Jiu-Jitsu expert Redzovic, die hem afgelopen juni in een onnatuurlijke vorm liet draaien op de vloer van een 7-Eleven shop.

Jiu-Jitsu expert pakte winkeldief

"Hij viel een 7-Eleven-medewerker aan, dus ik sprong erop en nam hem mee de grond", legde Redzovic uit. Deze geeft les doceert bij Supreme Jiu-Jitsu Chicago. De politie arresteerde Cruz en prezen de Jiu-Jitsu expert voor zijn kordate optreden. Cruz bleek echter hardleers en ging weer inde fout.

Ongeveer drie weken later arresteerde de politie Cruz opnieuw nadat hij naar Advocate Illinois Masonic Medical Center was gegaan voor behandeling van een medische aandoening, en het ziekenhuispersoneel zou een ongeladen vuurwapen in zijn rugzak hebben gevonden tijdens het inventariseren van zijn eigendommen.

Hij pleitte schuldig aan de winkeldiefstal in ruil voor een gevangenisstraf van 60 dagen, die volgens de rechtbankverslagen werd voldaan door de tijd die hij had uitgezeten in voorarrest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws