⚠️ ? Whiplash: Duw kost UFC'er Klose wedstrijd Nieuws
Nieuws

⚠️ ? Whiplash: Duw kost UFC'er Klose wedstrijd

⚠️ ? Whiplash: Duw kost UFC'er Klose wedstrijd

Drakkar Klose kan niet vechten vandaag tegen Jeremy Stephens hij liep een cervicale verstuiking van de nek en een hersenschudding op als gevolg van een duw tijdens de staredown door Stephens. Hierdoor wed het gevecht op UFC Vegas 24 afgelast.

Van Klose en Stephens werd verwacht dat ze vandaag hun langverwachte lichtgewicht wedstrijd zouden houden. Helaas kondigden UFC-functionarissen slechts enkele minuten voor de aanvang van het evenement van eerder vandaag aan dat de geplande co-headliner was afgeblazen.

Klose was dusdanig gewond geraakt door een stevige duw van Stephens gisteren op de staredown dat hij niet kan vechten. Op twitter schrijft Klose: ,,Nadat ik bij UFC Faceoffs door Jeremy Stephens werd geduwd, voelde ik meteen dat mijn hand gevoelloos werd en mijn nek strakker werd", schrijft Klose.

Whiplash

Sean Shelby (UFC matchmaker. red) en de UFC-functionarissen stuurden me naar de eerste hulp om me 2 uur lang door het UFC PT-personeel te laten werken. Ik bracht de nacht door met eten, rehydrateren, strekken en zag zelfs de PT-staf later die avond. "

Onze vechter liep een cervicale verstuiking van de nek en een hersenschudding op als gevolg van de duw", meldt het team van Klose. Geen teken van uitdroging of iets dat kan voortkomen uit een slechte gewichtsverlies. … de nekverstuiking is in wezen een extreme whiplash. " - meldde Helwani op Twitter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws