WEL OF NIET VECHTEN: Conor McGregor wacht gevolgen UFC 249 af Nieuws
Nieuws

WEL OF NIET VECHTEN: Conor McGregor wacht gevolgen UFC 249 af

WEL OF NIET VECHTEN: Conor McGregor wacht gevolgen UFC 249 af
WEL OF NIET VECHTEN: Conor McGregor wacht gevolgen UFC 249 af

Conor McGregor kijkt zaterdagavond met argusogen naar UFC 249 om verschillende redenen.

"Conor is erg benieuwd of de gezondheid en veiligheid van de atleten en het personeel gegarandeerd is", aldus zijn manager Audie Attar. "Hij wil er zeker van zijn dat iedereen goed wordt verzorgd en niet besmet is geraakt. "

Attar zei ook dat McGregor geïnteresseerd is om te zien hoe de UFC de evenementen op 9, 13 en 16 mei in Jacksonville, Florida, organiseert. Volgens Attar van Paradigm Sports Management, traint en blijft McGregor in vorm sinds de coronaviruspandemie bijna twee maanden geleden Ierland trof.

McGregor vs Ferguson of Gaethje

Attar zei dat McGregor zaterdag naar het tussentijdse lichtgewicht titelgevecht van Tony Ferguson vs. Justin Gaethje zal kijken omdat de winnaar zijn volgende tegenstander zou kunnen zijn.

Attar zegt echter dat McGregor zou overwegen om in juli te vechten maar wil er zeker van zijn dat de vechters en het personeel die betrokken zijn bij de komende drie shows in Florida daarna gezond en veilig zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws