We zijn terug: lokale kickboks gala's starten weer op Nieuws
Nieuws

We zijn terug: lokale kickboks gala's starten weer op

We zijn terug: lokale kickboks gala's starten weer op

Het ziet er naar uit dat de lokale vechtport gala's een terugkeer gaan maken. RINGS lijkt de eerste te zijn die plannen bekend maakt om weer te starten.

Met de ingang van de coronamaatregelen kwamen ook de lokale vechtsport gala's in het geding. Veel kickboks fans wisten hun weg te vinden naar de gala's waarvan er elk jaar veel georganiseerd werden. Echter komt er weer Lev en in de brouwerij en lijken de organisatoren weer zin in te hebben.

RINGS die bekend staat om haar gala's met actie volle gevechten kondigt vandaag aan weer te gaan organiseren. De lokale gala's zijn de ruggengraat voor nationale en internationale events. Veel grote organisaties scouten het kickboks talent en bieden deze een plaats, naast het feit dat de lokale events voor talent zorgen is het een boost voor de sport.

We komen eraan

,,Het is misschien nu nog moeilijk voor te stellen, maar na een bizarre periode zullen ook de vechtsportevenementen weer op de agenda verschijnen. RINGS start de machine weer op in Nieuwegein, in het vertrouwde sportcomplex Merwestein", meldt de organisatie.

,,De wedstrijdvechters kunnen alvast beginnen met het wegwerken van de Corona-kilo’s want op zaterdag 9 oktober a.s. is RINGS weer van de partij. Het heerlijk avondje uit is weer in aantocht! We are back in business!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws