We zijn terug: lokale kickboks gala’s starten weer op – Vechtsport Info
Home / Nieuws / We zijn terug: lokale kickboks gala’s starten weer op

We zijn terug: lokale kickboks gala’s starten weer op

Foto: RINGS

Het ziet er naar uit dat de lokale vechtport gala’s een terugkeer gaan maken. RINGS lijkt de eerste te zijn die plannen bekend maakt om weer te starten.

Met de ingang van de coronamaatregelen kwamen ook de lokale vechtsport gala’s in het geding. Veel kickboks fans wisten hun weg te vinden naar de gala’s waarvan er elk jaar veel georganiseerd werden. Echter komt er weer Lev en in de brouwerij en lijken de organisatoren weer zin in te hebben.

RINGS die bekend staat om haar gala’s met actie volle gevechten kondigt vandaag aan weer te gaan organiseren. De lokale gala’s zijn de ruggengraat voor nationale en internationale events. Veel grote organisaties scouten het kickboks talent en bieden deze een plaats, naast het feit dat de lokale events voor talent zorgen is het een boost voor de sport.

We komen eraan

,,Het is misschien nu nog moeilijk voor te stellen, maar na een bizarre periode zullen ook de vechtsportevenementen weer op de agenda verschijnen. RINGS start de machine weer op in Nieuwegein, in het vertrouwde sportcomplex Merwestein”, meldt de organisatie.

,,De wedstrijdvechters kunnen alvast beginnen met het wegwerken van de Corona-kilo’s want op zaterdag 9 oktober a.s. is RINGS weer van de partij. Het heerlijk avondje uit is weer in aantocht! We are back in business!”

Bekijk ook

Josh Barnett wint bloedige oorlog tegen Jon Moxley

Josh Barnett, bekend van de UFC maakt wel eens een extreem uitstapje

Mike Tyson geeft worstelaar pak slaag, vete ten einde

Mike Tyson heeft afgelopen nacht bruut ingegrepen tijdens de AEW Dynamite show.

⏰ 🎥 70 sec KO: Tyson Fury favoriet snel klaar met rivaal

De Kazach Kulakhmet is een van de gevaarlijkste boksers in de ogen van Fury.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page