We zijn terug: lokale kickboks gala's starten weer op - Vechtsport Info
Home / Nieuws / We zijn terug: lokale kickboks gala’s starten weer op

We zijn terug: lokale kickboks gala’s starten weer op

Foto: RINGS

Het ziet er naar uit dat de lokale vechtport gala’s een terugkeer gaan maken. RINGS lijkt de eerste te zijn die plannen bekend maakt om weer te starten.

Met de ingang van de coronamaatregelen kwamen ook de lokale vechtsport gala’s in het geding. Veel kickboks fans wisten hun weg te vinden naar de gala’s waarvan er elk jaar veel georganiseerd werden. Echter komt er weer Lev en in de brouwerij en lijken de organisatoren weer zin in te hebben.

RINGS die bekend staat om haar gala’s met actie volle gevechten kondigt vandaag aan weer te gaan organiseren. De lokale gala’s zijn de ruggengraat voor nationale en internationale events. Veel grote organisaties scouten het kickboks talent en bieden deze een plaats, naast het feit dat de lokale events voor talent zorgen is het een boost voor de sport.

We komen eraan

,,Het is misschien nu nog moeilijk voor te stellen, maar na een bizarre periode zullen ook de vechtsportevenementen weer op de agenda verschijnen. RINGS start de machine weer op in Nieuwegein, in het vertrouwde sportcomplex Merwestein”, meldt de organisatie.

,,De wedstrijdvechters kunnen alvast beginnen met het wegwerken van de Corona-kilo’s want op zaterdag 9 oktober a.s. is RINGS weer van de partij. Het heerlijk avondje uit is weer in aantocht! We are back in business!”

Bekijk ook

Bokser (20) sterft na deelname liefdadigheidswedstrijd

Er worden inmiddels vragen gesteld of de wedstrijd wel aan de veiligheidseisen voldeed.

UFC boekt dikke headliner voor 26 februari! Makhachev vs. Dariush

Zowel Makhachev en Dariush komen uit het zelfde team van manager Ali Abdelaziz

CHAOS! Vechter MEPT rivaal bij Staredown (video)

Het evenement welke door Triller wordt georganiseerd huisvest een groot aantal bekende vechters.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page